This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant


Everyday-lainapalvelu
on tarjonnut tililuottoa pidempään kuin monet muut vastaavat rahoituslaitokset. Hakemalla lainaa palvelusta, saat käyttöösi vanhan tutun 2000 euron luoton. Everyday on mainio luottopalvelu, jota luonnehtivat melko edullinen hintataso, yksinkertaiset lainaehdot ja laajasti palveleva asiakaspalvelu. Everyday-tililuoton käyttöönotto ei vaadi rekisteröitymismaksuja tai vuosimaksuja. Tee vain ilmainen lainasopimus ja ryhdy nostamaan luottoa käyttöösi. Lainaehdot joustavat tilanteesi mukaan, sillä kuten tililuotoissa on tapana, saat valita itse melko vapaasti maksuaikasi pituuden ja lyhennyksien koon. Everyday.fi -palvelua voi nyt käyttää helposti myös nettiostosten tekoon.

Hae Everyday.fi jatkuvaa tililuottoa

Hakemuksen täyttäminen netissä on helppoa, ja päätös luoton myöntämisestä tehdään jopa 15 minuutissa. Asiakas saa luottopäätöksen tekstiviestillä, minkä jälkeen positiivisen luottopäätöksen saaneet voivat saman tien nostaa itselleen luottoa joko tekstiviestillä tai nettipalvelussa. Everyday käsittelee hakemuksia kello 8 – 22 jokaisena viikonpäivänä, mutta hakemuksen voi jättää ihan milloin vain. Nostettavan summan voi valita 1 euron tarkkuudella. [aio_button align=”center” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Täytä lainahakemus tästä!” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/everyday.php”] Everyday palvelun takana olevan OPR-Vakuus Oy:n muita suomalaisten suosimia lainatuotteita ovat muun muassa Ostosraha-kulutusluotto ja Pikavippi.fi pikalaina.

Nostot Everyday tililtäsi milloin vain

Everyday joustoluoton käyttäjän tarvitsee maksaa ainoastaan nostamastaan lainasta. Lainojen nostoprovisio on 15 prosenttia, ja tämä provisio täytyy maksaa jokaisesta nostettavasta summasta. Muita kuluja ei tule, jos asiakas maksaa koko luoton takaisin heti ensimmäisellä laskulla. Toisaalta voi valita myös osamaksuominaisuuden, mikäli tarvitsee enemmän kuin keskimäärin noin puolentoista kuukauden mittaisen maksuajan. Silloin jäljellä olevaan luottoon lisätään kuukausittain viiden prosentin korko. Lainaa täytyy eräpäivinä lyhentää aina vähintään 10% loppusummasta, vähimmillään kuukausittainen maksu voi olla 20 euroa. Esimerkiksi 300 euron vippi maksaa yhdessä erässä maksettuna yhteensä 345 euroa ja osamaksulla 34,50€ / kuukaudessa. Everyday kotisivujen lainalaskurista voi tarkistaa lainakulut yhdessä erässä maksettavalle lainalle, ja esimerkkejä pidemmästä maksuajasta koituvista kustannuksista voi katsella suoraan lainataulukosta.

Everyday on:

 • Jatkuva tililuotto
 • Lainaa jopa 2000 euroa
 • Maksa takaisin kuten sinulle parhaiten sopii
 • Suosittu lainapalvelu
 • Toimiva asiakaspalvelu

Joustava takaisinmaksu

Luottoa laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on kerran kuussa. Asiakas saa laskun valintansa mukaan joko sähköpostilla tai postitse. Lainan tai osia siitä voi maksaa jo ennen eräpäivää, jos velallinen niin haluaa. Asiakas voi aina tarkistaa OPR-Online-verkkopalvelusta, paljonko maksettavaa on vielä jäljellä. Everydayn luottoraja on aina 2000 euroa, mutta asiakas voi halutessaan asettaa itse itselleen pienemmän luottorajan. Jos luotot aiheuttavat ongelmia, asiakkaalla on oikeus myös asettaa itselleen pysyvä luottokielto. Näissä tapauksissa on syytä olla yhteydessä Everyday.fi:n asiakaspalveluun.

Everyday laina sopii lähes kaikille

Palvelun voivat saada käyttöönsä 21-75-vuotiaat suomalaiset (Suomessa asuvat Suomen kansalaiset), joilla on moitteettomat luottotiedot ja käytössään pankkitunnukset ja matkapuhelinnumero. Joustoluottoa haetaan netissä osoitteessa Everyday.fi.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Kysyttyä Everyday.fi:stä

Everyday

Kuten missä tahansa muussakin lainapalvelussa, herää asiakkailla usein kysymyksiä liittyen palvelun käyttöön ja lainaehtoihin. Alla esittelemme muutamia kysymyksiä, joita useimmiten asiakaspalvelusta kysytään. Voinko hakea lainaa yritykselleni Everyday.fi:stä? Valitettavasti et voi. Everyday.fi myöntää lainaa vain yksityisille henkilöille. Voit yrittää hakea yrityslainaa, joltakin toiselta pienlainoja myöntävältä yritykseltä. Miksi lainahakemukseni hylättiin? Everyday.fi ei ole velvollinen perustelemaan kielteisen luottopäätöksen antamista. Voidaan kuitenkin listata tavallisimpia syitä hakemuksen hylkäämiseen: Aiempi Everydaylle erääntynyt lasku, puutteet osoitetiedoissa, sekä yleinen maksuhäiriömerkintä. Näiden lisäksi palvelu on voinut arvioida asiakkaan taloudellisen tilanteen sellaiseksi, ettei lainaa voida myöntää. Voinko maksaa verkko-ostoksiani Everydaylla? Kyllä voit ja vielä helposti. Valitset vain Everydayn maksuvaihtoehdoksi verkkokaupassa, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tuttuun tapaan ja hyväksy maksu. Tätä ennen kannattaa tutustua lainaehtoihin. Lasku ostoksesta tulee sinulle postilla seuraavan kuun puolivälissä ja laskun eräpäivä on tuon kuun lopussa. Ostoksia, käyttäen Everydayta maksutapana, voi tehdä milloin vain, kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Mitä hyötyä on käyttää Everyday:ta verkko-ostosten maksamiseen? Tämä maksutapa on luotettava, vaivaton ja tuo sinulle monia etuja. Saat ostoksellesi maksuaikaa aina seuraavan kuukauden loppuun ja laskun maksaminen kerralla on täysin kulutonta. Ehdit rauhassa tutustua hankkimaasi tuotteeseen ja teet maksun vasta kun olet varma, että pidät sen. Everyday-luottoa voi käyttää maksutapana jo yli 6 000 verkkokaupassa. Mikä on OPR-online? OPR-online on laskutus- ja laina-asioiden hallinnointia varten tarkoitettu palvelu, johon asiakas kirjautuu henkilökohtaisesti. Palveluun pääsee Everydayn verkkosivuilla. Palvelussa voi reaaliajassa seurata ja hallita omiin lainoihin liittyviä asioita, kuten tehdä nostoja, muuttaa luottorajaa ym. Palvelu on avoinna jatkuvasti ja voit kirjautua sinne milloin tahansa.

Tietoutta Everyday.fi lainojen kuluista

 • Todellinen vuosikorko esim. 800€ lainalle 89,66% (nostettaessa koko summa kerralla ja 44 kuukauden lyhennysajalla )
 • Ei kiinteää kuukausi- tai vuosimaksuja
 • Nostoprovisio 15% /nostettava summa
 • Osamaksulla avoimeksi jäävälle saldolle 5% kuukausikorko
 • Minimilyhennys 10% laskun loppusummasta, vähintään 20€
 • Verkko-ostoksissa ei kuluja, jos laina maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

Nyt sinäkin voit hoitaa rahahuolesi Everydayn joustavalla luottotilillä. Se on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa että voit pitää sitä käytössäsi niin kauan kuin haluat. Lyhentämällä aiempaa velkaasi, saat lisää luottoa käyttöösi. Käytä luottoa vaikka jokapäiväisenä vararahastona tai tee suurempia nostoja vaikka lomamatkaa varten. Joka tapauksessa, täytä helppo hakemus heti, saat nopean lainapäätöksen ja rahat pian tilillesi!