This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Ostosraha on lainapalvelu pienehköjen, keskisuurten sekä nykyään myös suurten kulutusluottojen hankkimiseen, sillä luottoa voi hakea 400 – 10 000 euroa. Ostosrahaa voi siis käyttää pienehköihin ostoksiin ja suuriinkin hankintoihin sekä kiireellisiin menoihin, ja se soveltuu lähes kaikkien suomalaisten käyttöön. Ostosraha myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Etsi sopiva lainasumma lainalaskurilla

Ostosrahan lainalaskurista näkee parilla painalluksella, paljonko toivottu lainasumma maksaa sopivalla maksuajalla. Laskuri näyttää sekä kuukausierän koon että lainan kokonaiskulujen määrän, joten asiakkaan on helppo arvioida, pystyykö hän selviämään lainan maksusta ja onko kokonaishinta hyväksyttävissä rajoissa. Laskurin näyttämät summat sisältävät kaikki kulut, joten yllätyksiä ei tule. Ostosrahan luottojen hinta on sama kaikille asiakkaille, asiakaskohtaista hinnoittelua ei ole.

Ostosraha lainalle voi valita sopivan maksuajan yhden vuoden ja kuuden vuoden väliltä. Kaikkia maksuaikoja ei tosin voi valita kaikille lainasummille, vaan pienemmille summille on tarjolla lyhyempiä maksuaikoja. Maksuaikaa on kuitenkin tarjolla ihan riittävästi, sillä vähintään kahden vuoden maksuajan saa aina valita. Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Kuukausittainen takaisin maksettava summa sisältää lainanlyhennyksen lisäksi lainasta kertyneet korot, sekä kulut. Maksua varten palvelu lähettää laskun kahta viikkoa ennen eräpäivää. Lasku saapuu joko kirjeellä tai sähköpostitse. Ostosraha lainapalvelun tuottaja OPR-Vakuus Oy tarjoaa myös nopeaa pikavippiä pikavippi.fi-palvelussa sekä nykyaikaisen luottotilin Everyday tililuotto nimellä.

Ostosrahan ikäraja on 20-vuotta

Ostosrahan ikäraja on 20 vuotta. 20 vuotta mutta ei vielä 21 vuotta täyttänyt saa lainaksi 400 euroa. 21 vuotta täyttäneet puolestaan voivat lainata minkä tahansa Ostosrahalla tarjolla olevan summan. Yli 75-vuotiaille Ostosraha ei myönnä luottoa. Jotta lainaa on mahdollista saada Ostosrahan palvelusta, ei hakijalla saa olla luottotietomerkintää. Hänellä on oltava käytössään matkapuhelinnumero, ja hänellä on oltava virallinen suomalainen osoite, joka täsmää väestötietorekisterin tietoihin. Hakijan henkilöllisyys tunnistetaan verkkopankkitunnusten tai matkapuhelimen mobiilivarmenteen avulla. Lainan hakeminen on mahdollista lähes kaikkien pankkien käyttäjille, sillä tunnistautua voi Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, Handelsbankenin, S-Pankin, Tapiolan, Aktian, Säästöpankin ja Paikallisosuuspankin tunnuksilla.

Täytä Ostosraha hakemus milloin vain

Ostosraha lyhyesti

  • 400 – 10 000 euron suuruisia kulutusluottoja
  • Takaisinmaksuaika 12 – 72 kuukautta
  • Nopea lainapäätös
  • Rahat käyttöön lyhyen ajan kuluessa
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Voit lähettää Ostosraha hakemuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemukset käsitellään Ostosrahan aukioloaikoina eli joka päivä kello 8 – 22. Näiden aikojen puitteissa rahat myös maksetaan tileille, joten lainaa on turha odottaa tililleen keskellä yötä. Jos laina-asioissa on ongelmia tai epäselvyyksiä, kannattaa apua pyytää Ostosrahan asiakaspalvelusta. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin 9 – 18 ja sähköposti palvelee päivittäin kello 8 – 22. Ostosraha on nopea tapa saada pientä vippiä tai suurempaakin luottoa, sillä luottopäätökset tehdään yleensä 15 minuutin kuluessa. Useimpien pankkien tilille hyväksytty luotto maksetaan saman tien. Luoton maksusta asiakas saa ilmoituksen tekstarilla.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Ostosrahasta

Ostosraha

Onko minun mahdollista saada maksuvapaa kuukausi? Kyllä on. Ostosraha tarjoaa asiakkailleen 1-3 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Ne on mahdollista saada vielä laskuttamattomiin laskuihin. Jos lasku on jo erääntynyt, siihen ei enää voi maksuvapaata hakea. Yhden maksuvapaan kuukauden hinta on kymmenen euron suuruinen järjestelypalkkio, sekä ko. Ajan korkokulut. Voinko hakea nykyiseen Ostosraha-lainaani korotusta? Kyllä voit, tähän liittyy kuitenkin joitakin ehtoja. Sinun tulee olla hoitanut entisen lainasi takaisinmaksut ilman huomauttamista. Maksettuna tulee olla 6 lyhennystä tai sitten 30% aiemman lainan määrästä. Uuden lainan hakeminen tarkoittaa, että nykyinen laina maksetaan sillä pois ja saat käyttöösi uuden ja edellisen lainan välisen erotuksen. Lainan korotusta voi hakea suoraan verkossa. Miten nopeasti saan rahat käyttööni? Lainahakemuksen täytettyäsi, joudut odottamaan lainapäätöstä korkeintaan 15 minuutin ajan. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat siirretään asiakkaan tilille välittömästi. Rahan siirtoja tehdään joka päivä kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Rahat siirtyvät yleisimpien pankkien tileille viiveettä. Muiden pankkien asiakkaiden tulee odottaa rahojaan 1-2 päivää. Paljonko lainaa voin saada uutena asiakkaana? Uudelle asiakkaalle tarjottavat Ostosraha lainasummat ovat aina 5000 euroon asti. Kun olet hoitanut lainasuhteesi moitteettomasti takaisinmaksujen osalta, sinulla on mahdollista hakea jopa 10 000 euron kulutusluottoa Ostosrahalta. Voinko lyhentää lainaani sovittua nopeammin, tai maksaa sen etuajassa kokonaisuudessaan pois? Kyllä voit. Tämä on sinulle jopa edullisempi ratkaisu, koska korkoja peritään vain siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi. Nopeammin maksettaessa, koron osuus jää siis pienemmäksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tehdä muutoksia lainasuunnitelmaasi.

Ostorahan myöntämien lainojen kulut

  • Ostosrahalla on kiinteä lainan korko, joka on 24,9 %
  • Sama korko koko laina-ajan
  • Esim. 5 000 euron ja 24 kk laina: kk-erä 294,28 € ja takaisinmaksettavaa 7062,69€

Käytä järkeä ja harkintaa lainaa hankkiessasi

Ostosrahan laina sopii hyvin suurempiinkin arjen kuluihin ja unelmien toteuttamiseen. Lainan hankintaa on kuitenkin harkittava aina tarkoin ja vertailtava erilaisia vaihtoehtoja. On tärkeää selvittää myös itselleen, onko taloudellisessa tilanteessa mahdollista suoriutua toivotun lainan lyhennyksistä. Hoitamatta jäänyt laina jää aina rasitteeksi asiakkaan lisäksi myös lainaa tarjoavalle palvelulle. Ostosraha on vastuullinen lainanmyöntäjä, sen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä, mikäli lainan hankkimiseen tai lainan hoitoon liittyy ongelmia.