Rahapalvelu

rahapalvelu banneri 1Rahapalvelu on täysin uusi, edullinen joustoluottoa myöntävä rahoittaja. Se on Credit24:n tuottama palvelu, mikä takaa asiakkaalle palvelun luotettavuuden. Credit24 on saanut Etelä-Suomen aluehallintoviranomaiselta rekisteröintitunnuksen, mikä myönnetään ainoastaan vastuullisille lainanmyöntäjille.

Reilu 4 000 euron luottolimiitti

Rahapalvelu tarjoaa maksimissaan 4 000 euron joustoluoton reilun mittaisella takaisinmaksuajalla. Maksuaika on pituudeltaan tyypillisesti 3 – 36 kuukauden mittainen.

Uudelle asiakkaalle 2 000 euroa ilman korkoja ja kuluja

Uuden asiakkaan kannattaa nyt tehdä lainahakemus Rahapalvelun joustoluotolle. Rahapalvelu tarjoaa ensimmäisen kuukauden ilman korkoja ja kuluja aina 2000 euron lainaan asti sellaisille asiakkaille, joilla ei ole ennen ollut lainaa Rahapalvelulla. Myös vanhojen asiakkaiden kannattaa hakea lainaa palvelusta, koska siellä on erityisen matala korko ja muutenkin hyvät edut.

Rahapalvelun lainatuote on nimeltään Joustoluotto. Joustoluotto tarkoittaa jatkuvaa lainaa, jossa asiakas saa käyttöönsä tietyn luottorajan ja voi tämän jälkeen tehdä nostoja aina luottorajaan saakka. Koko summa ei tarvitse ottaa laina-aikana käyttöön, vaan joustoluottoa käytetään hyvin pitkälti samoin kuin luottokorttia.

Valitse oma luottorajasi

Rahapalvelussa luottorajan voi valita mielensä mukaan useista vaihtoehdoista. Pienin luottoraja on 100 euron arvoinen ja suurin luottoraja huikeat 4 000 euroa, josta voit nostaa osan tai vaikka koko 4000 euron lainan kerralla. Rahapalvelun tarjoamalla, kätevällä laskurilla voi tarkastella lainan kokonaiskustannuksien ja kuukausierän arviota kullekin luottorajan ja takaisinmaksuajan yhdistelmälle.

Rahapalveluun et tarvitse vakuuksia

Rahapalvelun myöntämä joustoluotto on vakuudeton ja palvelun myöntämä korko on yksi kulutusluottoalan pienimmistä. On totta, että vakuudettomat luotot kuitenkin ovat jonkin verran kalliimpia kuin perinteiset, vakuudelliset lainat. Verkkolainan hakeminen on kuitenkin pankkilainaan verrattaessa helppoa ja saldon nostaminen käyttöön onnistuu tarvittaessa myös tekstiviestillä.

Rahapalvelu lyhyesti

 • Edullista joustoluottoa
 • Joustavin ehdoin
 • Luottoraja 100 – 4 000 euron väliltä
 • Helppo ja nopea hakea ja käyttää
 • Selkeä hinnoittelu

Joustolimiitin hakeminen onnistuu ympäri vuorokauden, mutta rahasiirtojen tekeminen on rajattu klo. 8.00 – 22.00 väliselle ajalle. Lainan hakeminen on aina ilmaista.

Kenelle Rahapalvelu myöntää joustoluottoa?

Rahapalvelu myöntää joustoluottoa 19 – vuotiaille ja sitä vanhemmille. Asiakkaan tulee olla raha-asiansa esimerkillisesti hoitanut, matkapuhelimen omaava yksityishenkilö. Joustoluotosta tehtävä lainasopimus on aina henkilökohtainen. Myönteistä lainapäätöstä varten kaikkien hakemusten tietojen tulee olla tarkasti ja oikeiden tietojen mukaan täytetty. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, lainaa ei voida kyseiselle asiakkaalle myöntää. Hakijan taloudellinen tilanne takaisinmaksua varten, varmistetaan erilaisia liitteitä pyytämällä. Tavallisimmat liitteet, joita asiakkaan tulee toimittaa, ovat palkkatodistus, mahdollinen eläkepäätös, todistus Kelan maksamista tuista, muiden tulojen todistukset ja yrittäjältä kopio veroilmoituksen erittelyosasta. Kopiot voi toimittaa Rahapalvelulle sähköisenä tai postitse. Taloudellisen tilanteen selvitys liittyy asiakkaan takaisinmaksukyvyn varmistamiseen. Luotettavaan ja vastuulliseen lainan myöntämiseen kuuluu asiakkaan kokonaistilanteen perusteellinen selvittäminen. Lisäksi taloudellisen tilanteen tietoja käytetään henkilökohtaisen korkoprosentin muodostamiseksi.

Miten Rahapalvelun joustoluottoa haetaan?

 1. Mene Rahapalvelun verkkosivuille
 2. Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla
 3. Täytä yksinkertainen luottohakemus
 4. Valitse haluamasi luottoraja
 5. Odota lainapäätös
 6. Nosta haluamasi summa omalle tilillesi

Tietoa takaisin maksamisesta

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Lainanmaksua varten Rahapalvelu lähettää asiakkaalle laskun. Joustoluoton helppoutena on se, että lainaa vapautuu uudelleen nostettavaksi sitä mukaa kun sitä maksetaan takaisin. Tämän vuoksi joustolainaa kutsutaan myös luottotiliksi tai tililuotoksi. Kuukausittain maksetaan lainasta joko laskussa ehdotettu minimilyhennys tai sitten asiakas voi halutessaan maksaa suuremman lyhennyksen tai vaikka koko velkasumman kerralla. Lainalle voi myös hakea maksuvapaata kuukautta, jolloin ei makseta lainkaan luottokorkoa tai varsinaista lainan lyhennystä. Kyseisen kuun kulut lisätään suoraan seuraaviin maksueriin. Asiakas voi itse hallinnoida esimerkiksi maksuvapaan kuukauden pitämistä ja eräpäivän muutoksia Rahapalvelun henkilökohtaisessa asiointipalvelussa. Mikäli saldoa ei ole nostettu käyttöön lainkaan, ei lainasta kerry asiakkaalle minkäänlaisia kuluja. Sitä voi siis pitää kuten luottokorttia – odottamassa rahallisesti haastavaa aikaa. Kuluja maksetaan tulevaisuudessa vain ja ainoastaan siitä lainasummasta, mikä on Rahapalvelu joustoluotolta nostettu käyttöön.

Rahapalvelun läpinäkyvä hinnoittelu

Rahapalvelu pitää tärkeä noudattaa joustoluoton hinnoittelussa läpinäkyvyyden periaatetta. Tämä on laina-alalla poikkeuksellista, mutta erityisen tärkeää, koska Rahapalvelussa asiakas voi luottaa täysin niihin lupauksiin, mitä hän lainaa hakiessaan saa. Koko lainaprosessin ajan, asiakkaalla on selkeästi löydettävissä se, millaista lainaa hän on hakemassa ja millä ehdoilla. Rahapalvelun lainassa, ainoat maksut muodostuvat edullisesta korosta ja maltillisista nostopalkkioista. Laina on avaus- ja kuukausimaksuton, ja lisäpalvelut, esimerkiksi eräpäivän siirtäminen on varsin edullista. Koko lainatapahtumasta, lainan hakemisesta sen takaisinmaksuun, on tehty asiakaslähtöinen, mahdollisimman toimiva ja joustava prosessi.

Tätä Rahapalvelusta kysytään

Millä tavoin saan luotostani kuukausittaisen laskun? Voit itse valita millä tavoin toivot laskun saapuvan. Valittavanasi on kirjelasku, sähköpostiin tuleva lasku tai Itellan NetPosti-palveluun tuleva lasku. Laskutiedot löytyvät myös Rahapalvelun Online palvelusta, mihin voit kirjautua omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Mitä tapahtuu, jos jätän laskuni maksamatta? Tämä tarkoittaa selkeää sopimusrikkomusta. Laskun maksun viivästyminen lisää asiakkaan maksuvelvoitetta viivästyskoron ja muistutus – sekä perintäkulujen verran. Ensimmäinen maksumuistutus saapuu 14 vuorokautta laskun eräpäivän jälkeen. Jos asiakas ei maksa laskua myöskään maksumuistutuksen eräpäivään mennessä, avoin luotto siirtyy perintätoimen perittäväksi. Tässä vaiheessa asiakkaalle rupeaa kertymään myös perintätoimiston kuluja. Hoitamatta jäänyt laina johtaa lopulta luottotietomerkintään ja se estää uusien lainojen hakemisen. En nostanut lainkaan saldoa käyttööni, millaisia kuluja minulle tulee? Jos et tee yhtään nostoa Rahapalvelu Joustoluotolta, sinulle ei kerry siitä lainkaan kuluja. Vain nostettu saldo aiheuttaa korko- ja muiden kulujen kertymistä. Joustoluottoa onkin helppo hakea ja pitää pahan päivän varalle olevana rahastona. Miten käytän Rahapalvelu mobiilisovellusta? Voit ladata mobiilisovelluksen Androidille Google playsta tai Applelle Apple Storesta. Mobiilisovellukseen kirjaudutaan asiakasnumerolla ja salasanalla. Mobiilisovelluksessa on mahdollista tarkastella ja hoitaa lainaasi liittyviä asioita, kuten tehdä nostoja tai hankkia lainan lisäpalveluja. Miten nopeasti rahat ovat noston jälkeen tililläni? Kun sinulla on myönteinen luottopäätös ja laina käytössäsi, voit tehdä nostoja. Lainaa siirtyy tilille kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Tähän menee pankista riippuen muutamista minuuteista muutamaan päivään.

Rahapalvelun hinnoittelusta

 • Todellinen vuosikorko 1500 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla 49,85 % – 153,63 %
 • Avausmaksu 0 €
 • Nosto 0 € (tarkoittaa ensinostoa, nostot jatkossa 6,95 % / nostosumma, vähintään 5 €)

Rahapalvelun joustoluotto on hyvä vaihtoehto tavalliselle pikaluotolle ja helppo vaihtoehto verrattuna perinteisen pankin lainaan. Tee hakemus nyt Rahapalvelun verkkosivuilla ja unohda rahatilanteestasi murehtiminen.

  Ekstraluotto