This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Vippi.fi on kulutusluottojen menneisyyttä – Vippi.org nykyaikaa. Se tarjoaa jatkuvaa lainaa, joka on joustava tapa nostaa rahaa oman tarpeen mukaan sekä perinteistä kulutusluottoa. Joustoluoton eli tililuoton hakemiseen tarvitaan vain yksinkertaisen hakemuksen täyttö verkossa. Saat näin helposti käyttöösi luottokortin kaltaisen lainatuotteen. Myös kulutusluoton hakeminen Vippi.fi sivuilta on yhtä jouhevaa.

Vippi.fi:n Joustoluotto

Vippi.fi tarjoaa joustoluoton muodossa 100 – 2000 euron lainaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas saa käyttöönsä luoton, jossa on joko 500 tai 2000 euron suuruinen luottoraja. Joustoluoton luottorajan suuruus määräytyy asiakkaan toiveesta tai taloudellisista mahdollisuuksista.

Näin haet Vippi.fi joustoluottoa

 1. Valitse ensimmäinen nostosumma.
  Valitse ensinoston summa joustoluotolta 100 – 2000€ väliltä.
 2. Täytä luottohakemus.
  Täytä henkilökohtaiset tietosi ja tulosi huolellisesti. Joustoluottohakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
 3. Hyväksy lainatarjous.
  Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat rahat tilille halutessasi jo 5 minuutissa klo 7 – 23 välisenä aikana.

Luottorajan määräytymiseksi asiakkaalle suoritetaan taloudellinen riskiarvio. Vippi.fi arvioi tarkkaan asiakastiedot, jotta voidaan varmistua tämän takaisinmaksukyvystä. Ei ole asianmukaista myöntää lainaa, joka todennäköisesti aiheuttaa asiakkaalle tuntuvia maksuvaikeuksia. Asiakas voi tehdä Vippi.fi joustoluotolta nostoja tälle määritellyn luottorajan puitteissa. Nostoja voi tehdä silloin kuin itselle parhaiten sopii, summan voi määritellä itse. Kaikkea ei tarvitse nostaa kerralla ja joustoluoton voi jättää ns. pahan päivän varalle odottamaan ilman kuluja. Ensimmäinen lainahakemus jo nosto tapahtuu verkossa, mutta jatkossa lainaa voi nostaa verkon lisäksi suoraan tekstiviestillä. Kun koko laina on nostettu, uusia nostoja ei voi tehdä, ennen kuin on maksanut taas lainaa takaisin. Luottoa vapautuu siis uudelleen käyttöön sitä mukaan, kun asiakas maksaa sen takaisin. Ilman uusien hakemusten lähettämistä.

Vertaile todellista vuosikorkoa apuna käyttäen

Kuten aina lainaa hakiessa, kannattaa nytkin tarkastella lainan kuluja. Vippi.fi:n Joustoluotosta peritään nostokuluja 9,90€ + 5 % noston suuruudesta. Vastaava kulu peritään jokaisesta nostosta. Lisäksi lainasta kertyy kuluja yksilöllisen korkoprosentin mukaan, joka on 1,99 – 6,00 % / kk. Vippi.fi joustoluotossa vuotuinen nimelliskorko on minimissään 24 % ja todellinen vuosikorko minimissään 49,77%. Todellinen vuosikorko on määre, jonka mukaan erilaisia lainoja kannattaa vertailla.

Vippi.fi:n joustoluoton hinnat lyhyesti

 • Todellinen vuosikorko alk. 49,77 – 131,66 %
 • Nimelliskorko 23,88 – 72,00 %
 • Tilinhoitokulut 0,00 – 4,95 € / kk
 • Nostokulut 9,90 € +5,0 % / noston määrä
 • Pikanostokulut 3,50 – 4,50 € + 3,90 – 4,90 % / noston määrä

Takaisin maksaminen onnistuu sujuvasti

Vippi.fi joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Tavallisimmin erien summa on 50 -150 euroa / erä. Kuukausierän suuruus on kuitenkin jokaisella asiakkaalla henkilökohtainen ja riippuu tämän lainasopimuksesta. Jos asiakas on esim. nostanut koko 2000 euroa, tämän kuukausittainen lainasumma on 15% prosenttia lainasta. Kuukausittain takaisinmaksettavan summan täytyy olla vähintään 50 euroa, mutta koskaan se ei voi ylittää 250 euroa. Tämän lisäksi maksettavaksi tulevat nostokulut ja korko. Jos asiakas ei tee yhtään nostoa luottotililtä, ei luotosta myöskään kerry lainkaan kuluja. Ensimmäisen laskun eräpäivä on 30 vuorokauden päästä siitä, kun asiakas on hakenut lainansa. Lasku saapuu asiakkaalle noin kahta viikkoa ennen eräpäivää. Mikäli eräpäivää pitää muuttaa, asiakas voi olla yhteydessä asiakaspalveluun tai tehdä muutoksen omien sivujen kautta.

Vippi.fi kulutusluotto rahoittaa jopa 10 000€ asti

Joustoluoton lisäksi Vippi.fi tarjoaa myös normaalia kulutusluottoa 1000 – 10000 euroa. Vippi.org kulutusluotto maksetaan takaisin tasaerissä 13 – 80 kuukauden aikana. Vippi.fi kulutusluoton hakeminen tapahtuu yhtä helposti kuin joustoluotonkin.

Näin haet Vippi.fi kulutusluottoa

 1. Valitse lainasumma ja kuukausierä.
  Valitse haluamasi lainasumma 1000 – 10000€ väliltä sekä sinun kuukausibudjettiisi sopiva kuukausierä.
 2. Täytä lainahakemus.
  Hae kulutusluottoa täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
 3. Saat rahat tilille.
  Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen saat rahat tilille halutessasi jo 5 minuutissa klo 7 – 23 välisenä aikana.

Vippi.fi kulutusluotto on tasalyhenteinen kertalaina. Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 0,09 – 69,09 % ja avauspalkkio 8,50 – 30 %. Laina-aikaa myönnetään 13 – 80 kuukautta. Kulutusluoton todellinen vuosikorko asettuu välille 12,00 – 150,60 %. Lisäksi peritään tilinhoitomaksu 2,99 – 7,99 € / kk. Esimerkki Vippi.fi kulutusluotosta: Kulut 3 000 € kulutusluotolle 25 kuukauden maksuajalla ja 149 € kuukausierällä ovat yhteensä 3 725 €.

Lisätietoa Vippi.fi lainaehdoista ja luottojen hakemisesta

Vippi.fi tarjoaa joustoluottoa sekä kulutusluottoa kaikille yli 20 vuotiaille, joiden pysyvä asuinpaikka on suomessa. Asiakkaan aiemmat raha-asiat tulee olla hoidettuna esimerkillisesti, eli esimerkiksi maksuhäiriömerkintää ei kelvollisesta hakijalta voi löytyä. Lainahakemus täytetään Vippi.fi:n verkkosivuilla. Kätevällä lainalaskurilla on hellpo arvioida lainasummaa ja tulevia kuukausittaisia takaisinmaksusummia. Tiedot tulee täyttää oikein, koska Vippi.fi tarkastaa tietojen oikeellisuuden. Palveluun kirjaudutaan käyttäen pankkitunnuksia.

Vippi.fi lyhyesti

 • Joustoluottoa 100 – 2000 euroa
 • Maksa joustavasti takaisin
 • Kulutusluottoa 1000 – 10000 euroa
 • Luotettava palvelu
 • Helppo ja nopea hakea

Kun hakemus on lähetetty, lainapäätös saapuu varsin nopea. Asiakkaan on syytä tarkastaa lainan korko ym. ehdot ennen sopimuksen hyväksymistä. Jos asiakas hyväksyy lainapäätöksen, tämä voi saman tien nostaa tililleen ensimmäisen noston joustoluolta tai nostaa kulutusluoton kokonaisuudessaan tililleen. Jos nostolla on kiire, tarjoaa Vippi.fi mahdollisuuden pikanostoon, jolloin normaalin taksan päälle tulee pieni pikanostokulu. Normaalisti rahan siirtymiseen kuluu 48 tuntia. Hakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä se vielä sido mihinkään. Asiakkaalle lähetettävä lainapäätös on aina henkilökohtainen, jossa on arvioitu asiakkaan kokonaistilanne kattavasti.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Vippi.fi:stä

Vippi.fi

Milloin voin tehdä nostoja Vippi.fi joustoluolta? Jos sinulla on jo voimassa oleva joustoluotto Vippi.fi:lle, voit tehdä nostoja kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Nostoja voi tehdä verkossa tai tekstiviestillä. Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä, ole hyvä ja täytä hakemus Vippi.fi:n verkkosivuilla. Noston tekeminen ei onnistunut, missä syy? Et voi tehdä uusia nostoja seuraavista syistä: laskusi on erääntynyt tai luottorajasi on täynnä. Mikäli kumpikaan vaihtoehto ei ole mahdollinen, tarkasta vielä hakuohjeet ja esimerkiksi hakuviestin oikea muoto. Rahatilanteeni parani ja haluaisin maksaa koko luoton kerralla. Onnistuuko tämä? Kyllä onnistuu. Voit suorittaa milloin vain koko lainan lyhennyksen tai maksaa suuremman kuukausisumman. Ennen maksusuorituksen tekoa, tarkasta ajantasalla oleva lainasumma joko Vippi.fi:n asiakaspalvelusta tai omilta sivuiltasi. En pysty maksamaan laskua, mitä teen? Ole mahdollisimman pian yhteydessä Vippi.fi:n asiakaspalveluun tilanteen selvittämistä varten. Palvelussa on mahdollisuutena esim. lyhennysvapaan käyttö. Voitte yhdessä pohtia, olisiko tämä ratkaisu ongelmaasi.

Vippi.fi yhteystiedot:

Tact Finance Oyj

Y-tunnus: 2360614-4 Osoite: Lemminkäisenkatu 46 20520 TURKU

Vippi.fi asiakaspalvelu

Ma-pe klo 07.00 – 21.00, la-su klo 10.00 – 18.00 Puh: 010 219 5500 Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi Puheluhinnat soitettaessa Vippi.fi asiakaspalveluun: pvm 0,08 € + 0,06 € / min & mpm 0,08 € + 0,17 € / min