This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Vivus.fi myöntää asiakkailleen luotettavia pikalainoja vuosien kokemuksella. Vivuksen kautta on mahdollista saada lainaa 10 – 2010 euroa ja maksuaikaa kaikille lainasummille oman valinnan mukaan 3 – 30 vuorokautta.

Hae kuluton laina

Uudet Vivus asiakkaat saavat maksimissaan 400 euron pikavipin. Vaikka summa saattaa kuulostaa joidenkin mielestä pieneltä, on siinä kuitenkin yksi loistava ominaisuus. Pikavippi on ilmainen! Kyllä, Ensilainaajan Vivus pikavipistä ei tule minkäänlaisia kuluja. Myös ilmaisen pikavipin maksuaika on korkeintaan 30 päivää, joten jos tarvitset 400 euroa lainaksi heti, kannattaa se hakea ehdottomasti Vivus.fi pikalainapalvelusta.

Nykyiset, eli jo aiemmin palvelusta lainanneet henkilöt voivat hakea jopa 2010 euron suuruisia pikavippejä. Myönnettävä luotto on luonteeltaan tililuotto, eli jatkuva luotto. Vivus.fi palvelun kautta pikalainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat oikeustoimikelpoiset henkilöt. Käytössä on oltava osoite Suomessa ja suomalaisessa pankissa tili. Luottohäiriömerkintää ei saa olla ja raha-asiat on oltava muutoinkin kunnossa. Luotonhakijan on tunnistauduttava Vivus.fi pikalainapalveluun luotonantajan vaatimalla tavalla, käytännössä verkkopankkitunnuksien avulla.

Vivus.fi:llä lainan hakeminen käy leikiten

Kun lainaaja haluaa lainata rahaa Vivus.fi palvelusta, aloitetaan lainanhakuprosessi Vivus.fi kotisivuilla olevilla liukusäätimillä valitsemalla sopiva lainamäärä ja laina-aika. Säätimiä vetämällä lainaaja näkee suoraan summan, joka lainasta on takaisin maksettava. Mitä pitemmän maksuajan valitsee, sitä suuremmat kulut lainasta tulee maksettavaksi.

Vivus lyhyesti

 • Vakuudetonta lainaa 10 – 2010 euroa
 • Nopea ratkaisu rahahuoliin
 • Kuluton 400 euron ensilaina
 • Maksetaan takaisin kerralla
 • Mahdollisuus siirtää eräpäivää
 • Tuttu lainapalvelu

Tämän jälkeen annetaan henkilötiedot ja tunnistaudutaan palveluun, Verkkopankkitunnukset on siis syytä varata esille lainahakemusta tehdessä. Tunnistuksen jälkeen lainahakemus menee Vivuksen käsittelyyn. Käsittelyssä hakemus tarkistetaan sekä suoritetaan henkilö- ja luottotietojen tarkistus Bisnode Finland Oy:n luottorekisteristä. Vivus.fi voi tarkistaa myös luotonsaajan tulojen määrän ja perusteen, velkojen ja lainojen määrän ja mahdolliset takausvastuut. Luotonhakija antaa suostumuksen tietojen tarkistukseen lainahakemuksen lähettäessään.

Vastaanotat Vivus palvelun rahat minuuteissa

Mikäli kaikki on kunnossa, siirtyvät rahat asiakkaan pankkitilille muutamassa minuutissa Vivus palvelun asiakaspalveluaikoina. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7.00 – 23.00, la klo 10.00 – 18.00 ja su klo 10.00 – 14.00. Muina aikoina tehdyt lainahakemukset käsitellään ja rahat siirretään seuraavana päivänä palvelun avauduttua. Lainahakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Takaisinmaksu joustaa sinun tilanteesi mukaan

Vivus.fi pikavippi maksetaan takaisin oman valinnan mukaan 3 -30 vuorokauden kuluessa. Haettu pikavippi kannattaa maksaa mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman nopeasti pois kulujan pitämiseksi minimissä. Luotonsaajalle lähetetään lasku luotonantajalle toimitetuilla yhteystiedoilla. Lasku on maksettava viimeistään eräpäivänä mutta sen voi halutessa maksaa tietysti pois myös ennen eräpäivää ilman lisäkustannuksia. Mikäli laskun maksamisessa on vaikeuksia, on otettava viipymättä yhteyttä Vivus.fi:n asiakaspalveluun asian selvittämiseksi. Laskua ei missään nimessä saa jättää maksamatta, vaan siihen on mahdollista saada lisää maksuaikaa.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tavallisimmin kysytyt kysymykset liittyen Vivuksen lainoihin

Vivus tarjoaa ilmaisen kuluttoman ja korottoman pikavipin heti

Onko ensilaina todella kuluton? Kyllä on. Uuden asiakkaan ensimmäinen lainauskerta Vivus lainapalvelussa tapahtuu ilman kuluja ja korkoja. Maksat takaisin pelkästään sen minkä lainaat, maksimissaan laina voi olla 400 euron suuruinen. Hakeminen onnistuu helposti ja saat lainapäätöksen nopeasti. Haluan siirtää eräpäivääni, miten tämä tapahtuu? Eräpäivän siirtäminen on mahdollista 14 tai 30 päivän päähän. Eräpäivän siirtäminen on lisämaksullinen toimenpide. Tarkka maksusumma on liitännäinen lainamäärääsi. Katso hinnasto esimerkiksi laskustasi tai henkilökohtaisesta profiilistasi. Eräpäivän siirtäminen tapahtuu maksamalla vaadittu maksu alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Maksuni on myöhässä, voinko tehdä Vivuksen kanssa jonkinlaisen maksusuunnitelman? Kyllä voit. Suunnitelman voi tehdä siinä vaiheessa, kun laina on jo myöhässä. Ole yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun esimerkiksi soittamalla ja sovi suunnitelmasta. Ole huolellinen, että noudatat jatkossa sovittua maksusuunnitelmaa. Lainapäätökseni saapui kielteisenä, mikä mahtaa olla syy? Ikävä kuulla, valitettavasti Vivus ei ole velvollinen kertomaan hylätyn päätöksen syytä. Voit tarkastella lainaehtoja syyn löytymiseksi. Yleisimmin laina evätään liian nuoren iän tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi. Olet myös saattanut täyttää lainahakemuksen virheellisesti tai jopa vilpillisesti. Mistä näen henkilökohtaisen korkoprosenttini ja lainan todellisen vuosikoron? Nämä tiedot tulee lain mukaan löytyä lainasopimuksestasi. Voit tarkastaa tiedot siitä. En ole varma, pystynkö maksamaan lainaa takaisin. Kannattaako sitä silloin hakea? Ei kannata, ja jos taloudellinen tilanteesi on epävarma, ei tätä vakuudetonta lainaa todennäköisesti myönnetä sinulle. Maksamattomalla lainalla on kauaskantoiset seuraamukset, mm. luottotietojen menettäminen. Tämä taas johtaa tulevaisuudessa ongelmiin monella taholla. Jos siis epäilet lainanmaksukykyäsi, älä hae lainaa lainkaan.

Yhteenveto Vivuksen lainahinnoittelusta

 • Esimerkkinä tavallinen 2 010 euron laina, joka maksetaan takaisin yhdessä erässä 30 päivän kuluessa:
 • luoton korko yht. 382 euroa
 • Takaisin maksettavaa yhteensä 2 392 euroa
 • Vuosikoron suuruus 231,17 %
 • Todellinen vuosikorko 730,57 %
 • Ensilainaajan kuluttomassa ja korottomassa, maksimissaan 400 euron lainassa, todellinen vuosikorko on 0 %

[aio_button align=”left” animation=”pulse” color=”green” size=”medium” icon=”none” text=”Hae Vivus Pikavippiä” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”https://lainanvertaaja.fi/palvelu/vivus.php”]

Hae nyt edullinen Vivus.fi pikavippi. Ensilainat ovat täysin maksuttomia 400 euroon saakka, joten tämä etu kannattaa hyödyntää jos et ole ennen lainannut Vivukselta. Vanhana asiakkaana taas saat muut edut käyttöösi, kuten edullisen koron. Siirry hakemaan ylläolevasta painikkeesta luotettava vivus pikalaina!

Vivus yhteystiedot:

4finance Oy

Y-tunnus: 2257545-4 Osoite: Mikonkatu 15A 00100 Helsinki

Vivus asiakaspalvelu

Vivus asiakaspalvelu palvelee Ma-Pe kello 9-18 ja La 10-16 Puh: 0600 550 750 Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi Puheluhinnat soitettaessa Vivus asiakaspalveluun: 0.76,-/min + mpm/pvm