Rahoituslaitos

Lainan hakeminen on vaivatonta Luottopalvelusta – kokeile, se vie vain hetken!

Hakemuksen Luottopalvelun luoton saamiseksi täyttää kuka vain muutamassa minuutissa. Luottopalvelu lainapalvelun toiminta on keskittynyt verkkoon. Tämän vuoksi hakemuksen voi täyttää milloin itselle parhaiten sopii, ilman tapaamisia kivijalkapankissa. Vaikka hakemus täytetään verkossa, se ei vaadi keneltäkään erityisiä atk-taitoja. Lainahakemus on räätälöity sellaiseksi, että sen täyttäminen on mahdollisimman helppoa kaikille. Täyttämistä varten asiakkaalla täytyy vain olla jokin laite, jolla pääsee verkkoon – eli tabletti, tietokone tai älypuhelin.

Saamasi luotto on heti vapaassa käytössäsi ja valmiina nostettavaksesi itse valitsemassasi erissä ja aikataulussa. Jos et halua nostaa lainaa heti, ei hätää. Nostamaton laina ei kerrytä lainkaan kuluja. Maksuvelvollisuutesi alkaa vasta kun olet tehnyt ensimmäisen nostosi limiittiluotosta. Voit huoletta käyttää Luottopalvelun lainaa niihin tarkoituksiin, mihin ne sinun taloudessasi ovat tarkoitettu. Tavanomaisia rahoituskohteita ovat erilaiset kiireelliset laskut tai esimerkiksi suurempien remonttien tai kodinkoneiden rahoittaminen. Asiakkaat ovat käyttäneet joustoluottoa myös erilaisten kulutustavaroiden hankintaan tai matkustamiseen.

Limiittiluotto on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto pikaluottoon verrattuna

Luottopalvelusta lyhyesti

 • Joustoluottoa tarjoava palvelu
 • Lainaa 100 – 4000 euroa
 • Usein edullisempi kuin pikavippi
 • Henkilökohtainen korko
 • Takaisinmaksu 3 – 36 kuukauden kuluessa

Jatkuvassa luotossa on monenlaisia etuja verrattuna ns. vanhoihin lainavaihtoehtoihin, kuten pikavippiin tai kulutusluottoon. Ehdoton hyöty on se, ettei joka tarpeeseen tarvitse hakea aina uutta lainaa, vaan Luottopalvelun tililuotto on käytössä niin tänään kuin ensi vuonnakin. Et ehkä vielä tiennyt, mutta kun olet lyhentänyt lainaa takaisin, on luotto jälleen uudelleen käytettävissäsi. Korkokin on useimmiten alhaisempi kuin pikavipeissä, kuluista puhumattakaan. Mistä Luottopalvelun luotossa sitten maksetaan? Selvää on, että Luottopalvelu perii lainasta jotain kuluja toimintansa pyörittämiseen. Luotosta maksetaan kiinteää korkoa, joka on muodostunut asiakaskohtaisesti, Luottopalvelun suorittaman riskikartoituksen jälkeen. Lisäksi perittäväksi tulee jokaisesta nostosta (lukuun ottamatta ensinostoa) nostoprovisio. Asiakas on kuitenkin vapautettu maksamasta kuukausimaksuja, tilinhoitomaksuja, vuosimaksuja ynnä muita yllättäviä kuluja. Tässä tosiaan on laina, jossa ei yllätä piilokulut!

  Komplett Bank

Esimerkkitilanne:

 • 1000 euron luottoraja, josta nostat 400 euroa
 • Noston jälkeen sinulla on varaa nostaa limiittiluotoltasi vielä 600 euroa
 • Lyhennettyäsi tuon 600 euroa takaisin, on nostettavissasi taas 1000 euroa

Maksellaan kun jaksellaan – Luottopalvelu tarjoaa sinulle joustavaa lainan lyhentämistä

Luottopalvelun lainapalvelusta saa lainaa hankittua ilman vakuuksia tai takaajia, eikä hakeminen maksa mitään. Nostettu laina erääntyy maksettavaksi kuukausittain. Maksua varten Luottopalvelu lähettää asiakkailleen laskun joko sähköpostilla tai postitse. Laskussa ilmoitetaan minimisumma, joka tulee vähintään tuossa kuussa hoitaa. Tämä tuo lainan maksuun toivottua joustoa. Asiakas nimittäin voi halutessaan tehdä suuremman lyhennyksen, mitä minimisumma on. Tällöin laina lyhentyy nopeammin ja on luonnollisesti nopeammin myös uudelleen nostettavissa. Lisäksi, lyhyemmässä ajassa lyhennetty laina tarkoittaa lyhempää aikaa, miltä korkoa peritään. Mikään ei kuitenkaan estä maksamasta pelkkää minimisummaa, tällöin arjessa riittää rahaa muuhunkin kuin pelkkään lainan hoitoon. Lainan kokonaismaksuaika on 3 – 36 kuukautta, jossa ajassa nostettu summa tulee viime kädessä kuitenkin lyhentää. Mikäli takaisinmaksuaikana ilmenee pulmia, jotka estävät luoton lyhentämisen, voi asiakas hakea maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaana kuukautena Luottopalvelun asiakkaalta eritään 0 euroa lyhennystä ja korkoa. Tosiasia tietenkin on, että nämä peritään maksettavaksi tulevissa erissä, jolloin pottiin lisätään myös 20 euron maksu vapaan pitämisestä. Se ei kuitenkaan ole paha hinta siitä, että lainaerä ei jäänyt kokonaan maksamatta.

Näistä sinä siis maksat:

 • Uuden asiakkaan ensilaina: 1kk korot ja kulut 0 % ja 0 euroa!
 • Nostoprovisio 6,95% (ei peritä ensinostosta)
 • Vuotuinen nimelliskorko (henkilökohtainen) 40,56% – 95,40%
 • Todellinen vuosikorko keskimääräiselle 1500 euron lainalle vuodessa maksettuna 49,85% – 153,63%
 • Vuosimaksu, kuukausimaksu ja tilinhoitomaksu 0€

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Näihin haetaan tavallisimmin vastausta Luottopalvelun lainassa

Luottopalvelu

Mitä lainahakemuksen täyttäminen maksaa ja mihin se velvoittaa? Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, voit siis täyttää hakemuksen ilmaiseksi. Luottopalvelu katsoo lainasopimuksen syntyneeksi siinä vaiheessa, kun se on antanut asiakkaalle positiivisen luottopäätöksen. Asiakkaalla on laillinen oikeus peruuttaa luottosopimus 14 vuorokauden kuluessa siitä kun sopimus on solmittu. Onko minun mahdollista saada luottoa, koska minulla on maksuhäiriömerkintä? Valitettavasti sinulle ei ole tässä tapauksessa mahdollista saada joustolimiittiä käyttöösi. Kuka voi saada Luottopalvelun lainapalvelun lainoja? Luottopalvelu lainapalvelun lainaa on mahdollista saada jos on yli 19 vuotias henkilö, jolla on aiemmat raha-asiat asianmukaisesti hoidettuna. Asiakkaalla tulee olla myös henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, sekä pankkitili jossain seuraavaksi mainittavissa pankeissa: Danske Bank, Nordea, Osuuspankki ja paikalliset pankit,Säästöpankit, S-Pankki, Aktia, Tapiola Pankki sekä Handelsbanken. Lisäksi asiakkaan ilmoittamien tietojen tulee olla asianmukaisia ja oikeaksi todettuja. Minulla on ennestään Credit24:n luotto, olenko oikeutettu Luottopalvelun ensilainaajan etuihin? Valitettavasti sinua ei tällöin katsota ensilainaajaksi. Tämä sen vuoksi, koska Luottopalvelu on Credit24:n hallinnoima lainapalvelu ja näin ollen sinut katsotaan jo palvelun asiakkaaksi. Voiko Luottopalvelun lainapalvelussa yhdistää vanhoja lainoja? Tottakai voi. Suorita normaali hakemusprosessi ja maksa nostamallasi luotolla pois vanhat lainasi. Voit käyttää koko lainan juuri siihen tarkoitukseen kun haluat, käyttö lainojen yhdistämiseen vaadi minkäänlaisen ilmoituksen tekemistä luottopalvelulle.

  Credigo pikalainaa heti 100 – 2500€ – Rahaa tilille alle 15 minuutissa

Näin haet lainaa Luottopalvelun lainapalvelusta:

 • Aloita hakeminen siirtymällä Luottopalvelun verkkosivuille
 • Klikkaa ”Hae lainaa” ja tunnistaudu palveluun pankkitunnuksillasi
 • Täytä esitäytetty hakemus ja vastaanota matkapuhelinnumeroosi turvakoodi
 • Täytä turvakoodi sille varattuun paikkaan ja siirry eteenpäin
 • Valitse sopivin joustolimiittituote eli toivomasi luottoraja lainallesi 100 – 4000 euron väliltä
 • Vahvista valinta, hyväksy luottoehdot ja saat alustavan lainapäätöksen heti
 • Tarvittaessa Luottopalvelu pyytää sinua toimittamaan lisäliitteitä

Samankaltaiset artikkelit