Rahoituslaitos

Lainaa jopa 50 000 euroa

Suurin summa, mikä lainaksi voidaan myöntää on 60 000€. Pienin laina on 1000€. Luoton korko on 4,99 %-22.49 ja se määräytyy henkilökohtaisesti. Takaisinmaksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta. Takaisinmaksuaikataulua laadittaessa ja lainapäätöstä tehdessä katsotaan ja huomioidaan hakijan taloudellinen tilanne niin, että hakijan on mahdollista maksaa lainansa takaisin. Lainaa voi saada henkilö joka on vähintään 23-vuotias ja tämän lisäksi on ollut suomen väestörekisterissä viimeksi kuluneet kolme vuotta. Lisäksi lainaa hakevalla henkilöllä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden ehtojen täytyttyä Bank Norwegian tutkii asiakkaan luottokelpoisuuden oman riskianalyysinsä perusteella. Lainapäätöksen saat usieimmiten samantien automaattisesti ruudullesi.

Yksinkertainen lainaprosessi

Koko lainanhakuprosessi tehdään netissä kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täyttämällä lainahakemus. Bank Norwegian toimii myös mobiililla ja koko prosessin voi suorittaa pelkästään kännykällä. Lainan allekirjoittamisenkin voi hoitaa verkkopankkitunnuksilla. Joissakin tapauksissa asiakkaan tulee toimittaa pankille joitain asiakirjoja liittyen tulotasoonsa, kuten palkka- tai verotustodistus. Mikäli Bank Norwegian tarvitsee jotain asiakirjoja, se ilmoittaa siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Hallitse tiliä Omat sivuni-palvelussa

Jatkossa myös lainan hallinnointi onnistuu Bank Norwegianin OmatSivuni-palvelussa, missä lainaa voi tarvittaessa myös korottaa, mikäli se ei ole ylittänyt 50 000€ rajaa. Asiakkaalla voi olla vain yksi laina kerrallaan haettuna tai käytössä. Laina maksetaan takaisin joka kuukauden 15. päivä sovitun maksuajan puitteissa. Lainan voi milloin tahansa laina-aikana maksaa osissa tai kokonaan takaisin ilman, että siitä koituu asiakkaalle lisäkustannuksia. Mikäli laskut on hoitanut ajallaan, lainaan voi neuvotella lisäaikaa takaisinmaksusuunnitelmaan. Tällä hetkellä palvelu ei tarjoa maksuvapaita kuukausia. Bank Norwegian lainat ovat vakuudettomia, joten niitä varten ei tarvitse olla esim. omaisuutta vakuudeksi. Lainalle ei ole valmiiksi määritelty mitään kohdetta mihin ne tulee käyttää, kuten pankkien autolainat ja niitä vastaavat tuotteet. Asiakas saa päättää käyttökohteen itse.

  Risicum

Bank Norwegian lyhyesti

 • Lainaa jopa 60000 euroa
 • Yhdistä vanhat lainat
 • Luottopäätös heti
 • Henkilökohtainen korko
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta

Säästä rahaa yhdistämällä lainat

Bank Norwegianin lainalla on myös mahdollista maksaa vanhoja vippejä ja osamaksuja, tällöin puhutaan velkarahoituksesta tai lainojen yhdistämisestä. Bank Norwegian maksaa lainat asiakkaan puolesta ja asiakas lyhentää lainaa jatkossa suoraan Bank Norwegianille. Tämä tarkoittaa yleensä halvempia kuukausittaisia kustannuksia ja helpotusta taloudenhallintaan, koska kuukausittain on enää huolehdittavana yksi laina.

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Bank Norwegianiin saa ongelmatilanteissa yhteyden yhteydenottolomakkeella. Heillä ei ole kiinteitä konttoreita, mikä on yksi syy sille, miksi he pystyvät yleensä tarjoamaan poikkeuksellisen edulliset korot. Omat sivuni-palvelussa voi hoitaa useita lainoihin liittyviä asioita helposti. Omat sivuni-palvelun käyttö esitellään kattavasti Bank Norwegianin internetsivuilla.

Bank Norwegian luottokortti

Uutena tuotteena Bank Norwegianilla on luottokortti eli Norwegian-kortti. Sillä saa luottoa 10 000 euroon saakka. Kortille ostaminen on ilmaista, eikä sen käyttö sisällä vuosimaksua. Korttiin liittyvät rahansiirrot tapahtuvat joustavasti netissä, kuten toivotun rahasumman siirto käyttöön, kortin luoton rajat huomioiden. Bank Norwegianin luottokortilla voi myös esim. maksaa toisen luottotilin laskun tai Omien sivujen kautta muun laskun luottokorttitililtä.

Bank Norwegian luottokortin kulut

 • Todellinen vuosikorko 21,92%
 • Vuosimaksu, käyttö ostoksiin ja nosto pankkiautomaatilta 0€
 • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa

Bank Norwegianin laina- ja talletustuotteiden kulutietoja

Pankin tuoteKorko/vuosiTodellinen vuosikorkoAloitusmaksuTilinhoitomaksuMaksumuistutus
Kulutusluotto8,99 % – 22,49 %Alk. 9,59 %0 – 95 euroa5 € / kk5 €
Luottokortti19,99 %21,92 %0€0€5€
Talletustili0,75 % – 1,75 % 0 €0€ 

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Kysymyksiä Bank Norwegianista

Bank Norwegian

Keräsimme yhteen joistakin useimmiten kysyttyjä kysymyksiä Bank Norwegianista. Kuinka kauan lainapäätöksessä kestää? Saat hakemuksen täytettyäsi lainapäätöksen samantien näkyville ruudullesi. Kyseessä on alustava lainapäätös, joka annetaan automaattisesti koneellisen riskikartoituksen perusteella. Lopullisen lainapäätöksen tekee Bank Norwegianin asiakaspalvelu tarkastettuaan tulotietosi sekä toimittamasi liitteet. Mitkä ovat vaaditut liitteet? Yleensä Bank Norwegian pyytää kopion ainakin verotustodistuksestasi sekä palkka- tai muusta tulotodistuksestasi, mutta myös muita liitteitä voidaan mahdollisesti vaatia. Voiko lainan korko nousta? Lainan korko voi nousta jonkin verran jos esimerkiksi yleinen korkotaso muuttuu radikaalisti. Bank Norwegian kuitenkin ilmoittaa tästä hyvissä ajoin asiakkaalle. Miten yhdistelylainaa haetaan? Yhdistelylainaa haetaan samaan tapaan kuin tavallistakin lainaa. Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen täytät tiedot olemassaolevista lainoistasi Bank Norwegianin palvelussa. Bank Norwegian maksaa vanhat lainasi pois ja tilittää mahdollisesti ylijäävät varat pankkitilillesi. Voit toki hoitaa vanhojen lainojen takaisinmaksun itsekin ja vastaanottaa koko lainasumman kerralla pankkitilillesi. Mitä ovat CashPoints pisteet? CashPoints pisteet ovat bonuspisteitä, joita saat jokaisella eurolla tehdystä ostoksesta Bank Norwegianin luottokortilla. Pisteitä saa jopa 20% lentolipuista sekä 1% kaikista muista ostoksista, joita luottokortilla teet. Saamasi pisteet voit vaihtaa esimerkiksi lentolippuihin Air Norwegianin lennoille.

  Luottopalvelu

Bank Norwegian lainojen kulut

 • Perustamismaksu 0€ (1000-1999€ lainat)
 • Perustamismaksu 45€ (2000-2999€ lainat)
 • Perustamismaksu 95€ (3000-60000€ lainat)
 • Tilinhoitomaksu 5€/kk
 • Henkilökohtainen korko 8,99%-22,49%

Lainojen ja luottokortin lisäksi Bank Norwegianille voi perustaa talletustilin, jolle Bank Norwegian maksaa mukavaa korkoa. Kyseessä on siis muista netissä toimivista lainapalveluista poiketen nimensä mukaisesti täysiverinen pankki. Bank Norwegianin lainat ovat markkinoiden halvimpia, joten suosittelemme hakemaan edullista lainaa ilman takausta Bank Norwegianilta silloin kun tarve yllättää.

Samankaltaiset artikkelit