This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Ekstraluotto on tarjonnut lainapalveluita Suomessa jo vuodesta 2006. Se on luotettava palvelu, joka on noussut monien lainaajien suosikiksi selkeiden lainaehtojen ja hyvän lainatuotteen vuoksi. Ekstraluoton lainaan ei sisälly piilokuluja, eikä muutakaan epämääräistä. Tutustu sinäkin nyt Ekstraluottoon ja hae sen kautta helposti lainaa käyttötarkoituksiisi.

2100 euron luottotili

Ekstraluotto myöntää aina kätevän 2100€ luottotilin, josta voi tehdä nostoja vapaasti omaan tahtiinsa. Minimissään nostettava määrä voi olla 10 euroa. Vaikka asiakkaalle on myönnetty koko 2100 euron laina, tämän ei tarvitse ottaa koko summaan käyttöönsä. Lainaa nostetaan sen verran kuin tarve on ja maksetaan takaisin vain tuo summa kuluineen. Lainaa haetaan netissä, Ekstraluoton verkkopalvelussa. Hakemuksen täyttäminen on nopea ja helppo prosessi. Lainanhaun sujumisen edistämiseksi asiakkaan kannattaa kiinnittää huomiota antamiensa tietojen totuudenmukaisuuteen.

Ekstraluoton sisarpalveluita ovat kuluttoman ensilainan Suomilimiitti, joka tarjoaa 1000€ ilmaiseksi sekä myöskin uudelle asiakkaalle ilmainen Eurolimiitti, josta irtoaa korottomasti 500€ .

Nopea lainaprosessi

Se toimii hyvin nopeasti – luottopäätöksen saa muutaman minuutin sisällä ja rahat siirretään palvelun aukioloaikoina (ma-pe 8.00 – 22.00 ja la-su 8.00 – 22.00) välittömästi, jolloin ne ovat käytössä lähes reaaliajassa. Varsinaisen lainahakemuksen voi toki tehdä mihin aikaa vuorokaudesta ja viikosta tahansa ja jäädä sen jälkeen odottamaan, että lainahakemus käsitellään palvelun jälleen auettua. Takaisinmaksuehdot poikkeavat monista muista palveluista siinä, että lainasta ei makseta kiinteää vuosi- tai kuukausikorkoa. Takaisin maksetaan vain itse laina ja 19% nostoprovisio kulloinkin nostettavasta summasta. Mikäli näitä ei pysty maksamaan, kertyy erääntyneelle saldolle 8,9% kuukausikorkoa. Lainan lyhennys tapahtuu kuukausittain, maksettavaa kuukausisummaa voi arvioida etukäteen Ekstraluoton lainalaskurilla.

Ekstraluotto pähkinänkuoressa

 • Lainaa 10 – 2100 euroa
 • Maksuaika valittavissa
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Edulliset kulut
 • Rahaa reaaliajassa tilille

Minimilyhennys vain 10%

Joka kuussa minimilyhennys on 10% laskutushetkellä avoimesta saldosta, mikäli saldo on vähintään 50€. Ekstraluoton joustavan tililuoton minimilyhennys on markkinoiden pienin. Jos lainaa on ottanut vähemmän kuin 50€ tai siitä on tätä vähemmän jäljellä, tulee loput maksaa kerralla pois. Mikäli lainan hoitaminen laiminlyödään, Ekstraluotto voi estää uusien nostojen tekemisen. Tililuoton laina-aika on minimissään 3 kuukautta ja pisimmillään takaisinmaksuaika voi olla 101 kuukautta, mikäli lainan nosto tehtäisiin kertanostona. Mikäli lainan haluaa hoitaa sovittua aiemmin takaisin, tämän voi tehdä ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Ikäraja 21 vuotta

Ekstraluotto vaatii asiakkaalta 21 – 70 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Asiakkaan tulee olla hoitanut raha-asiansa mallikkaasti ja ekstraluotto voi pyytää asiakasta lähettämään kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta tämän todisteeksi. Lainaa saadakseen asiakkaalla tulee olla käytössään suomalainen puhelinnumero sekä pankkitili. Puhelinnumero vaaditaan siksi, että nostoja tehdään pääasiassa tekstiviestillä.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Ekstraluotosta

Ekstraluotto

Jos sinulle herää kysymyksiä koskien Ekstraluotto lainapalvelua, voit lukea muutamia yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia alta. Täytän vaaditut ehdot, mutta miksi lainahakemukseni silti hylättiin? Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla monia syitä. Ekstraluotto tekee jokaisesta asiakkaasta yksilöllisen arvion lainakelpoisuuden arvioimiseksi. Yleisiä syitä hylkäämiseen voi olla virheellisesti annetut osoitetiedot, huonosti hoidetut raha-asiat, maksuhäiriömerkintä tai väärin / väärillä tiedoilla varustettu lainahakemus. Huomaathan, ettei lainanantajan lopulta tarvitse ilmoittaa syytä lainahakemuksen hylkäämiselle. Miten takaisinmaksu hoidetaan? Takaisinmaksua varten Ekstraluotto lähettää asiakkaalle kuukausittain laskun joko sähköisessä muodossa sähköpostiin tai asiakkaan niin halutessa, tavallisena kirjeenä. Mikäli laskua ei saavu, tämä ei vapauta lainan takaisinmaksuvastuusta. Tällaisessa tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluun ja pyydä heitä lähettämään lasku uudestaan. Mikäli laina jää hoitamatta, aiheuttaa se toimenpiteitä, kuten viivästyskoron kertymistä ja lopulta maksuhäiriömerkinnän saamista luottotietoihin. Rahojen tilille siirtymisessä kestää, missä mahtaa olla vika? Ekstraluotto lupaa reaaliaikaisen rahansiirron osaan pankeista, mahtaako sinun käyttämäsi pankki olla listalla? Rahat siirtyvät muutamassa minuutissa seuraavien pankkien tileille: S-pankki, Danske bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankki, Osuuspankki, sekä Nordea. Mikäli sinulla on tili jossain muussa pankissa, voit joutua odottamaan muutamia päiviä saadaksesi rahat käyttöösi. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia? Ei vaadita. Voit hakea lainaa, vaikkei sinulla ole kiinteää omaisuutta vakuudeksi tai ketään takaamassa lainaa. On kuitenkin tärkeää, että olet hoitanut raha-asiasi aiemmin mallikkaasti ja että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Miksi minun kannattaa valita tililuotto perinteisen pikavipin sijaan? Tililuotossa on monia etuja. Sen hakuprosessi on yhtä nopea kuin pikaluotossakin, mutta tililuotossa saat jatkuvan rahaston käyttöön. Voit siis tehdä nostoja aina luottorajaan asti, maksaa lainaa takaisin ja tämän jälkeen käyttää lainaa uudestaan – ilman uusien hakemusten täyttöä. Kyseessä on siis kätevä vararahasto arkeen tai pahan päivän varalle.

Ekstraluoton lainan hinnat

 • 2100 euron lainassa todellinen vuosikorko on 210,78% – 706,42%
 • Nostoprovisio 19%
 • Vuosi- ja kuukausimaksut 0€
 • Minimilyhennys 10%
 • Erääntyneen osamaksusaldon kuukausikorko 8,9%
 • Korotonta maksuaikaa n. 30 vuorokautta

Hae lainaa nyt!

Hae nyt Ekstraluoton tililuottoa unelmien toteuttamiseen, arjen käyttövaraksi tai vaikka pahan päivän varalle. Saat 2100 euroa käyttöösi ja maksat vain nostamistasi summista. Ekstraluotolla on markkinoiden pienin minimilyhennys ja muutenkin sen tarjoama laina on kilpailukykyinen esimerkiksi pikavippeihin verrattuna. Lainahakemuksen voit täyttää vaikka heti!