This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Eurolimiitti tarjoaa luotettavaa lainaa nopeasti. Sen lainatuotteena ei ole tavallinen kulutusluotto vaan jatkuvakäyttöinen tililuotto. Tililuotto, toiselta nimeltään luottotili, tarkoittaa eräänlaista luottokorttia, joka on sähköisessä muodossa. Kuten luottokortille, myös luottotilille on asetettu tietty luottoraja, mihin saakka rahaa voi nostaa ja käyttää.

Rahoita arkeasi luottotilin avulla

Eurolimiitin lainasumma eli luottoraja on enintään 3000 euroa. Koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla vaan lainaa voi nostaa vain haluamansa määrän. Nostoja voi tehdä sellaisia summia kuin itse haluaa ja silloin kun haluaa. Ainoa rajoite on määritelty luottoraja ja se, että pienin nostosumma on 10 euroa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Eurolimiitti luottotilin omistaja voi nostaa 100 euroa nyt ja vaikka 200€ hetken päästä. Koko summaa ei siis kuitenkaan tarvitse käyttää ja kuluttaa mikäli asiakas ei tätä halua, takaisin maksetaan vain käytetyt summat ja niistä kertyvät kulut.

Eurolimiitti tarjoaa enemmän lainaa VIP-asiakkaille

Lainasuhteen moitteeton hoitaminen voi jatkossa mahdollistaa myös Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. Tällöin luottoraja nousee jopa 4000 euroon. Luottoa voivat hakea 21-70-vuotiaat luottokelpoiset, hyvin raha-asiat hoitaneet Suomen kansalaiset. Käytössä on oltava julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Luottotiedot tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n kautta ja hakija hyväksyy tarkistuksen hakemuksen lähettäessään. Luottopäätös annetaan hakemuksessa annettujen tietojen sekä luottotietojen perusteella.

Mikäli haluat, voit tutustua Eurolimiitin tuottajan J.W.-Yhtiöt Oy:n toiseen lainapalveluun, josta saa ilmaista lainaa. Suomilimiitin kuluton 1000€ laina on markkinoiden suosituin ensilaina. Kolmas lainapalvelu yhtiöllä on Ekstraluotto. Ekstraluotto lainaa vain 10% minimilyhennyksellä.

Ilmainen ensilaina 1000 euroon saakka

Ensilainaajien kannattaa huomioida, että Eurolimiitti tarjoaa ensimmäisen lainan noston täysin kuluitta 1000 euroon saakka. Asiakas siis hakee normaalista 3000 euron lainaa tililuoton muodossa, mutta ei maksa ensimmäisestä nostosta kuluja. Ensimmäinen nosto voi olla 10-1000 euroa. Kuluton nostotarjous on voimassa ensimmäiseen eräpäivään saakka. Jos et ole aiemmin hakenut lainaa Eurolimiitiltä, kannattaa näin edullinen tarjous käyttää hyödyksi.

Hae nopeasti netistä

Luoton hakeminen on turvallista, nopeaa ja vaivatonta. Täytä yksinkertainen hakemus netissä, hakemuksen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja. Ensimmäistä kertaa lainahakemusta tehdessään, asiakkaan tulee käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tunnistautumiseen. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas jää odottamaan luottopäätöstä, joka saapuu tekstiviestillä suoraan asiakkaan kännykkään.

Nosta rahaa käyttöön tekstiviestillä

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

 • Luottoraja 3000 euroa
 • Edulliset kuukausierät
 • Ilmainen lainahakemus
 • Ilmainen ensilaina 1000€
 • Luotettava ja joustava

Asiakaspalvelun tiedot

 • Avoinna arkisin ja viikonloppuisin 8-22
 • Yhteydenotto puhelimella tai sähköpostilla

Hakemuksen jättämiselle ei ole aikarajoitteita, se voidaan tehdä ja jättää palveluun milloin tahansa. Hakemuksen käsittely sen sijaan tapahtuu rajatusti, eli päivittäin klo. 8.00-22.00. Kun asiakas on vastaanottanut myönteisen lainapäätöksen, hän voit nostaa rahaa tekstiviestillä omalle tililleen. Rahan nostamista varten asiakas saa henkilökohtaisen pin-koodin rekisteröityessään Eurolimiitti palveluun. Tätä pin-koodia käytetään lainan nostamiseen tarkoitetussa tekstiviestissä. Tekstiviestin lähettäminen ei aiheuta lisämaksuja, vaan on normaalin tekstiviestin hintainen. Rahaa on mahdollista nostaa ma-pe 8 – 22 sekä la-su 8-22. Lainat maksetaan useimpien tunnettujen pankkien tileille välittömästi, on myös pankkeja joiden tileille siirtymisessä kestää muutamia päiviä. Asiakas voi tarkastaa oman pankkinsa tilanteen Eurolimiitin verkkosivuilta. Joissakin tapauksissa lainan myöntäminen asiakkaalle on mahdotonta. Tällöin asiakas saa lainanhaun jälkeen kielteisen lainapäätöksen. Kielteiseen lainapäätökseen johtavat tavallisesti asiakkaan maksuhäiriömerkintä tai virheelliset osoitetiedot, osoitetiedot joissa on puutteita tai Eurolimiitille jo erääntynyt lasku. Asiakkaan on hyvä myös tietää, ettei luotonantaja ole velvollinen perustelemaan kielteistä luottopäätöstä mitenkään.

Maksa takaisin kerralla tai kätevästi osissa

Kuten jo todettiin, luottotililtä voi hakea lainaa ja nostaa sitä sen verran kuin haluaa. Tämä tarkoittaa sitä, että takaisinmaksukin suoritetaan vain nostetuista summista. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain lähetettävällä laskulla. Laskulla näkyy edellisen kuukauden Eurolimiitti-tapahtumat sekä aiemman laskun jäännöserä. Kun asiakas saa laskun, tämä voi valita maksaako sen kertamaksuna vai osamaksulla. Mikäli asiakas valitsee osamaksun, tämä maksaa lainasta vain minimilyhennyksen, eli 10% kokonaissaldosta (minimissään summa voi olla 50€). Tämän maksun jälkeen jäävälle summalle lisätään seuraavassa kuussa 5.99% kuukausikorko. Eurolimiitti luotto on milloin tahansa mahdollista maksaa takaisin ennen eräpäivää. Asiakkaan tulee tällöin tarkistaa avoin summa Eurolimiitin asiakaspalvelusta. Suoritus kirjautuu maksetuksi viimeistään neljän päivän kuluessa maksusta.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Eurolimiitistä

Eurolimiitti

Mieltäsi saattaa askarruttaa jokin kysymys Eurolimiittiin liittyen. Siksipä kokosimme muutama yleisesti meiltä kysyttyjä kysymyksiä tähän liittyen sekä vastaukset niihin. Mikä on lainan laina-aika? Luoton minimi maksuaika on kolme kuukautta ja maksimissaan laina-aika voi olla 56 kuukautta. Lainan voi maksaa aiemmin takaisin, eikä tämä kerrytä korkokuluja. Miten voin hankkia itselleni lainakiellon Eurolimiitille? Lainakiellon hankkiminen onnistuu lähettämällä kirjallinen kieltopyyntö Eurolimiittiiin. Kiellon voi asettaa myös soittamalla asiakaspalveluun. On hyvä muistaa, että kielto on kuitenkin voimassa vain Eurolimiitissä. Haluan säästää luontoa, saako laskut sähköisenä? Kyllä. Kuukausittainen lasku on mahdollista toimittaa myös asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostitoimituksen käyttöönotto tapahtuu Eurolimiitin verkkopalvelussa. Voinko hakea Eurolimiitiltä tavallista kulutusluottoa? Et voi, mutta harkitse kuitenkin luottotilin hakemista. Se on monin tavoin edullisempi ja kätevämpi tapa lainata rahaa. Taloudellinen tilanteeni muuttui, voinko saada maksuvapaita kuukausia? Kyllä, Eurolimiitti tarjoaa joustoa lainan takaisinmaksuun. Voit saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa, mikäli olet hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan aiemmin. Ota yhteys asiakaspalveluun tai kirjaudu lainapalveluun hakeaksesi maksuvapaata. Huomioithan lisäksi, ettei lainasta tarvitse muutenkaan maksaa kerralla kuin minimilyhennys, eli 10% avoimesta lainasummasta. Tämä on muuten markkinoiden pienin minimilyhennys.

Eurolimiitti tililuoton kulut

 • Ei kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua
 • Nostoprovisio 15 % / kulloinkin nostettava summa
 • Korko 0€ ensimmäiseen eräpäivään saakka, sen jälkeen kuukausittainen korko 5,99% (nimellinen vuosikorko 71,88%)
 • Uuden asiakkaan ensinosto (max. 1000 €) ilman korkoja tai kuluja
 • Minimilyhennys 10% avoimesta summasta
 • Todellinen vuosikorko esim. 3000 euron luotossa, maksuajasta riippuen: 122,56%-435,03%

Eurolimiitti on hyvä valinta pieneen lainan tarpeeseen varsinkin ilmaisen ensilainansa vuoksi. Ilmaista vippiä ei kannata jättää hyödyntämättä. Korkokulut eivät ole markkinoiden halvimmasta päästä, mutta jos tarvitset pidempiaikaista lainaa pienillä maksuerillä on Eurolimiitti oiva vaihtoehto.