This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

Käytä kuten luottokorttia

Euro24:n tililuotto toimii samaan tapaan kuin normaali luottokorttikin. Erona on, ettei lainan nostamiseen tarvita varsinaista luottokorttia, vaan vippiä nostetaan tilille tekstiviestin avulla. Ennen kuin voi hakea lainaa tekstiviestitse, täytyy tietenkin rekisteröityä asiakkaaksi Euro24:n nettisivuilla. Asiakkaaksi haluavat tunnistautuvat palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täyttävät sen jälkeen yksinkertaisen lainahakemuksen. Tunnistautumisen voi tehdä lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat Euro24:ltä joko positiivisen tai negatiivisen luottopäätöksen. Asiakkaaksi hyväksytyt eli positiivisen päätöksen vastaanottaneet, saavat henkilökohtaisen pin-koodin, jota käytetään luoton nostamiseen. Pin-koodi on syytä pitää pankkitunnuksien tapaan muita salassa.

Hae Euro24 luotto ilmaiseksi

Luoton hakeminen Euro24:n kautta on tietenkin ilmaista, eikä lainahakemus velvoita asiakasta vielä mihinkään. Luottopäätökset palvelu tekee muutamassa minuutissa, ja jos sinulle on myönnetty luottotili, saat tekemäsi nostot näkyviin pankkitilillesi vartin kuluessa lainapalvelun aukioloaikoina. Maksat vain käyttämästäsi lainasta, et koko 2000 euron lainasta. Turhia maksuja palvelussa ei ole, jos et nosta lainaa, et maksa mitään. Voit pitää luottotiliä vaikka pahan päivän vararahastona, josta tehdään nostoja tiukan paikan tulleen. Laina ei sisällä piilokuluja, et siis joudu maksamaan esim. vuosimaksuja tai muita kiinteitä kuluja lainkaan.

Lainaa lähes kaikille

Maksa takaisin joustavasti

Kuten monesti tililuottojen tapauksessa, Euro24:n lainan takaisinmaksu on joustavaa. Nostettuasi lainan voit päättää, maksatko koko summan takaisin jo seuraavana eräpäivänä vai otatko sen sijaan käyttöön osamaksun. Osamaksun valitseminen on naurettavan helppoa, sen kun valitset eräpäivänä sopivan osamaksusumman ja maksat sen. Muuta sopimista asian suhteen ei tarvita. Osamaksun minimimäärä selviää laskusta, ja se on 20 prosenttia avoimesta lainasaldosta tai vähintään 100 euroa. Lainan takaisinmaksuajaksi määritellään minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 35 kuukautta.

Ongelmatilanteissa saat apua Euro24 asiakaspalvelusta

Euro24:ään saat yhteyden sähköpostilla, jos ilmenee ongelmia tai kysyttävää lainan suhteen. Puhelinpalvelua yhtiöllä ei ole, muuten kuin laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on auki joka päivä, arkisin kello 8.00 – 22.00 ja viikonloppuisin klo. 10.00 – 20.00. Fyysisesti Euro24:n konttori sijaitsee Suomen Turussa. Lainahakemuksia voi lähettää aukioloajoista riippumatta ympäri vuorokauden. Lainahakemusten käsittely ja rahojen siirrot tapahtuvat kuitenkin aukioloaikojen puitteissa.

Euro24 pähkinänkuoressa

  • 2 000 euron tililuotto
  • yli 21-vuotiaille
  • Lainan takaisinmaksuaika 3 – 35 kuukautta
  • Nostokuluton ensinosto uusille asiakkaille
  • Kuukausittainen laskutus
  • Tuttu ja turvallinen lainapalvelu

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Usein kysytyt kysymykset Euro24:stä

Euro24

Onko lainassa kuukausi- tai vuosimaksuja? Ei ole, lainan kulut kertyvät nostoprovisiosta (14,9% /nostettu summa) ja luottotilin kuukausikorosta (9,9%). Lainan hakeminen on maksutonta. Miten laina maksetaan takaisin? Lainaa lyhennetään kuukausittain, Euro24 lähettää maksutapahtumaa varten laskun hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Lainan voi maksaa erissä, jolloin kuukausittain maksetaan 20% laskutushetken avoimesta saldosta ( tämä summa voi kuitenkin olla minimissään 100€ ). Avoin saldo tarkoittaa nostetun luoton, kuukausikoron ja nostoprovision yhteissummaa. Maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5€. Mitä kuluja minulta peritään, jos en nosta lainaa? Mikäli et ole nostanut lainaa, eli sinulla ei ole avointa luottoa, lainasta ei peritä lainkaan kuluja. Kulujen kertyminen ja takaisin periminen käynnistyy vasta sitten, kun todella olet nostanut lainaa käyttöösi. Kauanko lainan hakeminen kestää? Lainan hakeminen on varsin nopea prosessi. Ensimmäisellä kerralla kun lainaa haetaan, palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen täytetään lainahakemus. Näihin toimiin kuluu tavallisesti n. 5 minuuttia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, lainahakemus saapuu keskimäärin kolmessa minuutissa ja hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilille tarvittaessa heti (palvelun aukioloaikoina). Rahaa voi siis nostaa myös tekstiviestillä? Kyllä, kun lainaa on haettu ensimmäisen kerran ja tunnistauduttu pankkitunnuksilla palveluun, osanostojen teko onnistuu myös tekstiviestillä. Nostoa varten lähetetyt tekstiviestit ovat maksuttomia. Katso tarkat ohjeet tekstiviestinostojen tekemiseen Euro24:n verkkopalvelusta.

Euro24:n lainoista perittävät maksut

  • Ilmainen hakemus
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0€
  • Nostoprovisio 14,9%
  • Kuukausikorko 9,9%

Valitse lainatarpeeseesi Euro24:n joustava tililuotto, josta teet nostoja oman halusi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen ei vaadi paljoa ja voit saada rahat käyttöösi nopeasti. Tee ensimmäinen askel unelmiesi toteuttamiseen ja hae lainaa jo tänään!