Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Rahoituslaitos

Yhdistä vanhat lainat ja säästä

Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainoja vanhojen lainojen ja osamaksusopimusten yhdistämiseksi. Usealle taholle maksettavat, korkeakorkoiset pienemmät pikavipit ja hankalat osamaksusopimukset ovat usein kalliimpi vaihtoehto, kuin niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi ja tämän lainan kuukausittainen lyhentäminen. Asiakkaan kannattaa siis antaa Rahoitu.fi:n auttaa löytämään paras ratkaisu taloudellisen tilanteen helpottamiseen. Lainojen yhdistämnen Rahoitu.fi lainapalvelussa on yhtä helppoa kuin tavallisenkin lainan hakeminen.

Rahoitu.fi pähkinänkuoressa

  • Ilmainen lainankilpailutus
  • Luotettava palvelua
  • Jopa 60 000 euron lainasummat
  • Maksuaikaa 1-15 vuotta
  • Todellinen vuosikorko max 50,5%
  • Vanhojen lainojen yhdistäminen mahdollista
  • Lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa

Vanhojen lainojen yhdistämiseksi tarkoitettua lainaa on mahdollista hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin uudesta lainasta ovat vastuussa molemmat hakijat yhteisvastuullisesti. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen tuo etua lainaehtoihin, kuten rahoituslaitosten tarjoamiin lainakorkoihin ja mahdollisuuksia korkeampien summien lainaamiseen kuin yksin haettaessa. Toki rinnakkaishakijan kera voi hakea myös muuhun tarkoitukseen suunniteltua lainaa.

Lainan hakeminen on nopeaa

Kuten jo tuli selväksi: lainahakemus täytetään netissä Rahoitu.fi verkkosivuilla. Lainahakemukseen merkitään haettava lainasumma ja lainalle toivottu takaisinmaksuaika. Jo tässä vaiheessa tarkasteltavaksi tulee luoton arvioitu kuukausittainen lyhennyssumma. Tämä on tärkeä väline haetun luoton sovittamiseksi omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pidemmällä laina-ajalla kuukausittainen lyhennyssumma voi olla pienempi kuin lyhyen takaisinmaksuajan summa. Toisaalta taas pidempi maksuaika johtaa lainan kulujen kasvamiseen kokonaislaina-aikaa tarkastellessa. Muista kuitenkin, että laskuri on vain suuntaa antava ja lopullisen lainakoron ja kuukausierät saat tietoosi lainatarjouksen yhteydessä.

Nopea lainapäätös

Kun lainahakemus on täytetty suurta huolellisuutta noudattaen, se lähetetään ja jäädään odottelemaan lainapäätöksiä. Tässä vaiheessa asiakas ei vielä sitoudu mihinkään. Lainapäätös voi olla joko myönteinen tai jossain tapauksissa kielteinen. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti asiakkaan sen hetkisen tilanteen mukaan ja toisinaan elämäntilanne ei mahdollista lainan hyväksymistä. Kielteinen lainapäätös voi johtua myös virheellisesti täytetyistä tiedoista. Lainaprosessia ja lainpäätöksiä voi tarkastella OMA Rahoitu.fi -palvelussa. Jos lainapäätös on hyväksytty, asiakas päättää tässä vaiheessa nostaako lainan tarjotuilla ehdoilla. Joskus myönnetty lainasumma voi olla toivottua pienempi, mikäli lainanantaja on asiakkaan taloudelliset mahdollisuuden näin arvioinut. Rahat saa lainan hyväksymisen jälkeen nopeasti tilille, usein jopa saman päivän aikana. Lainaa maksetaan jatkossa takaisin lainanantajalle kuukausittaisissa erissä, lainanantajan ilmoittamin ja asiakkaan hyväksymien käytäntöjen ja ehtojen mukaan.

  Laina.fi

Usein kysytyt kysymykset Rahoitu.fi:stä

Miten lainanhaku onnistuu? Lainaa haetaan täyttämällä hakemus Rahoitu.fi:n kotisivuilla. Lainanhakuprosessin sujuvuuden edistämiseksi hakemus kannattaa täyttää mahdollisimman tarkkaan. Prosessin etenemistä voi seurata Oma Rahoitu.fi-palvelussa. Onko lainojen kilpailuttaminen asiakkaalle maksutonta? Lainojen kilpailuttaminen todella on asiakkaalle ilmaista. Rahoitu.fi saa palkkien edustamiltaan lainantarjoajilta, joten asiakkaalta ei tarvitse periä maksua palvelun käytöstä. Kuinka pian rahat saa käyttöön? Se miten nopeasti saat rahat käyttöösi, riippuu täysin sinulle kilpailutetusta lainantarjoajasta. Rahojen siirtyminen tapahtuu joko muutamassa tunnissa, tai joissakin tapauksissa rahasiirtoon kuluu korkeintaan muutamia päiviä. Miten laina maksetaan takaisin? Eri lainanantajien käytännöt voivat vaihdella, mutta tavallisesti laina maksetaan kuukausittain takaisin tilisiirtoa käyttäen. Asiakas vastaanottaa laskun lainanmaksusta hyvissä ajoin ennen maksupäivää. Tavallisesti maksuosoitus saapuu kirjepostilla tai sähköpostilla. Onko Rahoitu.fi palvelun käyttäminen turvallista? Palvelun käyttäminen on hyvin turvallista. Palvelussa on edustettuna vain luotettuja ja Suomen finanssivalvonnan hyväksymiä pankkeja ja muita kulutusluoton tarjoajia. Lisäksi palvelulle on myönnetty avainlipputunnus. Tästä tunnistaa erityisesti suomalaisia varten suunnitellut tuotteet. Rahoitu.fi noudattaa myös tietosuojaa määrääviä lakeja ja määräyksiä.

Rahoitu.fi:n kautta haettavien lainojen lainakulut

  • Luottojen todellinen vuosikorko 4.9%-50.5%
  • Lainoihin kuuluvat kuluina koron lisäksi kuukausierän laskutuslisä ja lainatilin avausmaksu. Jokaisen luotonantajan ehdot löytyvät kyseisen lainan palveluhinnastosta
  • Esimerkkilainana 5000 euron laina 5 vuoden maksuajalla, tällöin kuukausieräksi muodostuu arvioidusti 159 euroa.

Tämän helpompaa sopivan lainan ei voi olla. Täytä yksinkertainen Rahoitu.fi hakemus jo tänään – et sitoudu vielä mihinkään! Oli haaveenasi remontointi, matkustaminen, auton ostaminen, lemmikin hankinta tai mikä tahansa hieman suurempaa rahoitusta vaativa asia, voit luottaa siihen, että Rahoitu.fi lainapalvelu auttaa sinu löytämään sinulle sopivimman lainan parhaimmin ehdoin. Unelmien toteuttamista ei kannata lykätä loputtomiin vaan ottaa askel niitä kohti vaikka jo tänään.

  Lainasto
Rahoitu.fi Turvallista lainaa nopeasti aina 60 000 euroon saakka

Samankaltaiset artikkelit