This content has been archived. It toukokuu no longer be relevant

OK Money tarjoaa rahaa lainaksi nopeasti ja edullisesti. Lainattavat rahasummat vaihtelevat tarpeen mukaan 50 – 2100 euron väliltä.

Luottotili 2100 euron luottorajalla

Palvelun tarjoama laina OK Limiitti on 2100 euron arvoinen, tasaerissä lyhennettävä luottotili. Luotosta voi tehdä nostoja juuri sen verran kuin haluaa ja juuri silloin kun rahaa tarvitsee. Nostoja on mahdollisuus tehdä vaikka päivittäin, ilman erillistä nostoprovisiota. Koko summaa ei tarvitse nostaa ellei rahalle ole käyttöä, vaan esimerkiksi 300 euron pieni vippi onnistuu oikein hyvin. Kuluja maksetaan vain siitä osasta luottoa, jonka käyttöön nostaa. Jos nostat 1100 euroa, kuluja maksetaan vain 1100 euron osalta. Luottorajasta jää käyttämättä tällöin luottoa 1000 euroa, eikä sitä ole pakko käyttää. Jos kuitenkin lisärahalle tulee tarvetta, voi rahaa nostaa myöhemmin lisää. Jos lainaa ei käytä ollenkaan, ei kulujakaan muodostu euroakaan.

Halutessasi voit tutustua OK Moneyn sisarpalveluun. Laina.fi käyttölaina on hieman suurempi, sillä luottoa voi saada aina 5000€ asti.

Maksu takaisin pienissä erissä

Lainan takaisinmaksusuunnitelma on harvinaisen selkeä. OK Money luottotili maksetaan takaisin kuukausittain pienissä erissä. Luoton takaisinmaksuerä on aina minimissään suuruudeltaan 130€ kuukaudessa lainasummasta riippumatta. Näin lainaaja voi helposti varata soivan summan rahaa luoton takaisinmaksuun. Takaisinmaksuerä sisältää lyhennettävän lainasumman lisäksi lainasta kertyneet korot ja kulut. OK moneyllä lainan nostamiseen ei lisätä nostopalkkiota, eikä lainaan liity avauspalkkiota. OK Moneyn vakuudettomaan lainaan on mahdollista saada vuosittain kaksi lyhennysvapaata kuukautta, tällöin asiakas maksaa lainasta vain korot ja kulut. Lyhennysvapaan saadakseen, asiakkaalla tulee olla kolme moitteettomasti sujunutta lainan lyhennystä takanaan. Lainan maksupäiväksi voi lainaa hakiessa valita kuun viimeisen päivän tai sitten kuukauden 15 päivän. Valinnan voit tehdä esimerkiksi oman tilipäivän mukaan.

Luottopäätös jopa 15 minuutissa

OK Money lainatarjonta

  • 2100 euron luottotili käyttöön
  • Kuukausierä aina 130€
  • Luottopäätös vartissa
  • Edulliset kulut
  • Lainahakemuksen voi lähettää 24/7

Luottotilin OK Moneylta voivat hakea 20 – 75- vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Henkilöllisyys on todistettava OK Moneyn vaatimalla tavalla ja omasta tulotasosta on annettava selvitys. Selvityksen voi antaa hakemuksen yhteydessä Instantor-palvelun avulla tai vaihtoehtoisesti tuloselvityksen voi toimittaa lähettämällä kopion palkkakuiteista tai tiliotteesta muutamalta luottoa edeltäneeltä kuukaudelta. Instantor tekee selvityksen puolestasi automaattisesti ja lainahakemuksen käsittely on näin huomattavasti nopeampaa. Parhaimmillaan luottopäätöksen saat varttitunnissa.

Varmista laina huolellisella hakemuksella

Lainaa ei voida aina myöntää, vaikka asiakas sitä toivoisikin. Kielteiseen lainapäätökseen vaikuttavat puutteelliset tulotiedot tai sitten se, ettei asiakkaalla yksinkertaisesti ole taloudellisia resursseja selviytyä lainasta. Myöskään, jos lainan hakijalla on ennestään avoin laina OK moneyssä tai sen sisaryhtiöissä, uuden lainan hakemiselle ei ole edellytyksiä. Luottotiedoissa oleva maksuhäiriömerkintä estää lainan myöntämisen kokonaan. Asiakkaan tulee myös huomata, ettei hänelle voida myöntää lainaa, mikäli joku samaa tiliä käyttävä on jo aiemmin hakenut lainaa.

Huom!

Sivuston sisältö on tarkoitettu blogimuotoiseksi yleiseksi kirjoitukseksi eikä se ole taloudellista neuvontaa. Tätä artikkelia tehdessä on hyödynnetty tekoälyä. Tarkista lainan tiedot suoraan aina erikseen lainatarjouksesta sekä lainasopimuksesta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Askarruttaako jokin mieltäsi OK Moneyn suhteen? Tässä vastauksia

OK Money

Milloin lainaa voi hakea? OK Money lainaa voi hakea kellon ympäri milloin vain, jokaisena vuoden päivänä kellon ympäri. Hakemuksien käsittely on kuitenkin määrätty suoritettavaksi asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 7.00 – 22.00, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.00 – 21.00. Käsittelyssä noudatetaan hakemusten saapumisjärjestystä. Voiko lainan lyhentää nopeammin kuin maksusuunnitelmassa on sovittu? Kyllä voi. Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan missä vaiheessa lainaa aikaa haluat. Sama viitenumero on käytössä koko laina-ajan. Aiempi takaisin maksaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja. Millainen korko OK moneyn lainalle muodostuu? Lainan vuotuinen nimelliskorko on 49%. On hyvä huomata, ettei OK Money peri lainasta lainkaan nostopalkkiota. Muita lainaa tarjoavilla yrityksillä nimelliskorko voi olla pienempi, mutta kuluja peritään useiden prosenttien suuruisten nostopalkkioiden muodossa. Miksi minun tulee selvittää tuloni lainan saamista varten? On kaikkien edun mukaista, että luotonhakijan luottokelpoisuus varmistetaan. Myös perinteisen pankit toimivat näin ja suomen laki vaatii sitä. OK moneyn täytyy varmistua, että lainaa hakeva asiakas myös selviytyy lainan lyhennyksistä, eivätkä ne muodostu tälle kohtuuttomaksi taakaksi. Instantor palvelun käyttö on täysin turvallista ja luotettavaa. Voit vaihtoehtoisesti myös toimittaa kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Miten nopeasti saan lainapäätöksen? Saat lainapäätöksen yleensä minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Lainapäätös on tilanteestasi riippuen joko myönteinen tai kielteinen.

Miten lainaa haetaan OK moneyn verkkosivuilla:

  • 1. Valitse lainalaskurista toivottu lainasumma
  • 2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla
  • 3. Täytä lainahakemus, vahvista tulotietosi Instantorin avulla ja hyväksy lainan ehdot
  • 4. Saat rahat tilillesi palvelun aukioloaikoina

OK money on varteenotettava vaihtoehto silloin kun asiakkaalla on tarve jatkuvaan luottoon, jota voi nostaa pienissäkin erissä. OK moneyn lainan ehdottomina etuina on kulujen selkeys ja kuukausierien maksaminen tasasummana. Harvan joustoluoton saa nykypäivänä ilman nostopalkkiota, toki lainan korko vastaavasti on jonkin verran suurempi. OK limiitti on myös lainamarkkinoiden ensimmäinen palvelu, joka on ottanut käyttöön 130 euron tasaeräisen lyhennyksen. Etuna tietenkin myös on, että lainasta saatava päätös tulee asiakkaalle nopeaa ja rahat saa käyttöön useimmiten jopa saman päivän aikana.