Onnen.fi

lendo banneri 1Onnen.fi -lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen 2000 – 3000 euron kulutusluottoa. Sopivan kulutusluoton määrän asiakkaat voivat valita 50 euron tarkkuudella. Kulutusluotolle saa takaisinmaksuaikaa 12 – 24 kuukautta, ja ajan voi valita kuukauden tarkkuudella.

Onnen.fi lainaa yli 20-vuotiaille

Jotta voi saada Onnen.fi -palvelun lainoja, hakijalla täytyy olla osoite Suomessa. Hänen täytyy olla iältään vähintään 20-vuotias, eikä hänellä luonnollisesti saa olla luottotietomerkintöjä. Onnen.fi:llä on kuitenkin oikeus hylätä lainahakemus syytä kertomatta. Onnen.fi:stä voi ottaa kerrallaan vain yhden luoton. Jotta voi nostaa uuden lainan, tulee edellisen olla maksettu takaisin. Lainan korottaminen on tosin joissakin tapauksissa mahdollista.

Huomio!

Onnen.fi lainapalvelu on tilapäisesti suljettu. Lainapalvelu aukeaa mahdollisesti myöhemmin uudelleen. Suosittelemmekin tutustumaan tällä välin kaikkiin muihin lainoihin 2018.

Näin haet Onnen.fi lainaa

Kun haluaa lainaa, täytyy ensimmäiseksi rekisteröityä palveluun ja tunnistautua siellä verkkopankkitunnuksilla. Tätä varten asiakkaalla täytyy olla käytettävissään henkilökohtaiset pankkitunnukset. Rekisteröitymisen yhteydessä valitaan salasana, jota käytetään myöhemmin palveluun kirjautumiseen ja lainan hakemiseen. Rekisteröitymiseen tarvitaan myös sähköpostiosoite. Onnen.fi -palvelun laina maksetaan takaisin tasakokoisissa kuukausierissä. Tarpeen vaatiessa lainan eräpäivää voi siirtää, mutta siitä peritään eräpäivänsiirtomaksu. Siirtomaksun hinnan voi tarkistaa omasta profiilista. Eräpäivänsiirtomaksu on maksettava ennen kuin siirto tulee voimaan, ja siirto siirtää kaikkia eräpäiviä yhdellä kuukaudella eteenpäin. Onnen.fi:stä voi nostaa myös lisälainaa, mikäli asiakkaan henkilökohtainen luottoraja ei ole täyttynyt. Lisälainan minimimäärä on 100 euroa ja maksimimäärä asiakkaan lainasaldon ja henkilökohtaisen luottorajan välinen erotus. risicum iso banneri 2

Lainalaskurilla kulut helposti selville

Onnen.fi:n lainalaskurilla voi selvittää, paljonko on luoton kuukausittain maksettava erä. Esimerkiksi 2000 euron kuukausimaksuerä on 12 kuukauden maksuajalla 219,83 euroa. Lainalaskuri näyttää ainoastaan kuukausikustannuksen, ei kokonaiskustannuksia, mutta kokonaiskulut voi toki itse laskea. Tässä tapauksessa takaisin tulisi maksaa yhteensä 2637,96 euroa. Onnen.fi kuuluu 4finance-konserniin, joka pyörittää myös Vivus.fi pikalainapalvelua. Lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23, joten Onnen.fi maksaa hyväksyttyjä luottoja tileille joka päivä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Yhteydenotto on mahdollinen puhelimitse (0,76€ minuutilta + mpm/pvm) tai ilmaiseksi asiakaspalveluchatissa tai sähköpostilla. 3000 euron kulutusluotto käy monenlaisiin hankintoihin. Onnen.fi -palvelusta saat kätevän kulutusluoton käyttöösi nopeasti, kunhan luottotietosi ovat kunnossa. Hae lainaa heti.

  Nopsalaina