Pikavippi 300 euroa

Pienen 300 euron pikavipin eduksi voidaan laskea se, että sen saa tilille lähes välittömästi kun hakemus on lähetetty. Toiseksi pikkuvipin korko on hyvin alhainen ja parhaassa tapauksessa sen saa kokonaan ilman kuluja. Korkokatto säätelee pienien alle 2000 euron vippien saatavuutta, mutta edelleen noinkin pieniä vippejä on saatavana muutamasta lainayrityksestä. [haeLainatSummanPerusteella lainasumma = 300] Parasta tässä on se, että markkinoilta on hävinnyt epärehelliset ja jopa huijarifirmat kokonaan. Tällä sivulla on listattuna vain luotettavia 300 euron vippejä antavia yrityksiä. Jos haet jostakin näistä palveluista lainaa, voit olla varma siitä että toiminta on rehellisellä pohjalla.

Everyday

Hae Everyday tästäEveryday.fi tarjoaa jopa alle 300 euron pikkuvippejä sillä saatavana on niinkin pieni kuin 20 euron pikavippi. Vippaamalla 300 euroa Everydayltä on kulut vain 7,300 euroa joten maksua siitä tulee 57,300 euroa. Huippuhalpa vippi siis kyseessä! Laita hakemus netissä sisään ja odota lainapäätöstä jonka jälkeen voit rahat nostaa käyttöösi yksinkertaisesti puhelimella. Lainaa voi nostaa mihin aikaan vuorokaudesta haluaa, vaikka keskellä yötä. Rahan nostamiseksi on tietysti saatava lainalle myönteinen päätös joka ei liene ongelma näin pienessä lainassa. Vaikka kyseessä on näinkin pieni vippi, saa sille silti runsaasti maksuaikaa. Keskimääräinen maksuaika onkin mukavat 45 vuorokautta.

Vivus

Hae Vivus tästäVivus.fi tarjoaa vieläkin pienempiä vippejä sillä pienin mahdollinen summa on vain 10 euroa. Nyt herääkin kysymys että onko 10 euron vippaaminen enää järkevää? Tietysti silloin on jos tarve on oikeasti valtava eikä mistään muualta kymppiä lainaksi juuri sillä hetkellä saa. Joka tapauksessa 300 euroa alkaa olemaan minimisumma joka on järkevää vipata ja sellaisen vipin tietysti Vivukselta saa. Parasta Vivuksen vipeissä on se, että ensimmäisen vipin saa käytännössä ilmaiseksi eli kuluja siitä ei tarvitse maksaa ollenkaan. Laina-aikaakin saa varmasti tarvittavan määrän, sillä sitä on tarjolla 30 päivää.

Laina.fi

Hae Laina.fi tästäLaina.fi pikalainapalvelusta voit saada vain 300 euron verran rahaa lainaksi. Toki Laina.fi firmasta myönnettävä laina on 2100 euron suuruinen, mutta sitä ei tietystikään tarvitse nostaa käyttöön. Voit aivan huoletta hakea lainan ja nosta sitä tarvitsemasi 300 euron verran. Yhtiö edellyttää lainanhakijalta vähintään 20 vuotta ikää, eli täysi-ikäisyys ei riitä tästä firmasta lainaan. Tietysti on selvää myös se, että luottiedot pitää olla varmasti erinomaisessa kunnossa. Suosittelemme kokeilemaan Laina.fi tarjoamia mahtavia lainatuotteita heti. Rahaa siirretään myönteisen lainapäätöksen jälkeen tilille arkipäivinä kello 9-22 ja viikonloppuisin kello 9-21.

Ferratum

Hae Ferratum tästäFerratumilta saa myös 300 euron lainan vaivatta. Ensimmäinen laina Ferratumilta on niin ikään ilmainen, eli jos vippaat 300 euroa, maksat takaisin saman verran ilman mitään kuluja. Ilmaista lainaa on tarjolla 300 euroon saakka. Kun pikkuvipin tarve yllättää nämä edut kannattaa ilman muuta käyttää hyödyksi. Ilmaisen vipin saa täyttämällä hakemuksen helpolla tavalla Ferratumin netissä. Tee hakemus ja rahat ovat salamannopeasti pankkitiliäsi täyttämässä. Kuten muissakin paikoissa, myös Ferratumilla on laina maksettava takaisin. Ja sehän onnistuu vaivatta, sillä maksuaikaa saa 7-30 päivää ja maksuaika riippuu lainatusta rahamäärästä. Älä kituuta rahapulassa, hae apua kiperään tilanteeseen vaikka vippaamalla 300 euroa. Ferratumia on pakko suositella, rahat saat lähes heti ja joustoa on luvassa tarpeen vaatiessa. Ikäraja tosin voi olla joillekin esteenä, mutta jos ikää löytyy vähintään 21 vuotta tai jopa enemmän, kannattaa tutustua Ferratumin mainioon vaihtoehtoon.

Onko vippien määrä vähentynyt lainamarkkinoilla?

Faktahan on se, että rahantarve kansalaisilla ei ole kadonnut minnekään vuonna 2015. Voisi jopa väittää että päinvastoin, se on jopa suurempaa kuin muutama vuosi sitten. Tähän on syynä varmasti se, että palvelut ja hyödykkeet kallistuvat jatkuvasti eikä työllisyystilannekaan näytä kovin hyvälle. Erilaiset maksuhäiriöt ovat lisääntyneet, vaikka syynä ei suinkaan ole pelkästään pikavippien aiheuttamat ongelmat. Suurin osa pienemmistä pikavippifirmoista on laittanut lapun luukulle jo hyvän aikaa sitten ja markkinoille jäi jäljelle pelkästään suuret ja vakavaraiset toimijat. Tämä on tietysti vain hyvä asia lainaajan kannalta, sillä nyt firmat ovat varmasti luotettavia. Suuret firmat pystyvät varmasti tarjoamaan vippejä halvemmalla ja 300 euron vippi ei maksa juuri mitään. Ennen kuluerot saattoivat olla jo 300 euron vipissä todella huomattavat eri vippifirmojen välillä. Joka tapauksessa vippien suosio ei ole häipynyt mihinkään ja niitä otetaan edeleen samaan malliin kuin ennenkin. Erona on se, että nyt lainatut summat ovat vain huomattavasti isompia kuin ennen vaikka pienten 300-100 euron vippien ystäviäkin yhä edelleen löytyy. Pikavippi on helpointa hakea suoraan netistä tekemällä ilmainen hakemus. Näinhän se on. Ennen oli monenlaista viritystä ja yritystä miten vippiä pystyi hakemaan. Nykyään kaava on melkein kaikilla sama. TUPAS – tunnistus verkkopankkitunnuksilla – hakemus sisään – luottopäätös – rahat käyttöön. Eipä voisi rahan saaminen enää olla nopeaa. Kuka tahansa osaa hakea vipin, niin helppoa se on. Tunnistus on tarpeen sen vuoksi että kuka tahansa ei pysty tekemään vippinostoja juuri sinun nimissäsi, eli huijaamaan. Pientä viivettä rahan saamisessa saattaa aiheuttaa se, että luottotiedot tarkistetaan aina kun rahaa ollaan lainaamassa. Jos luottotiedot ei ole kunnossa, pysäytetään lainanhakuprosessi etkä lainaa tule saamaan niin valitetttavaa kuin se onkin. Kun taas luottotiedot on kunnossa, käsitellään hakemus normaaliin tapaan ja sinulle toimitetaan luottopäätös. Tämän voit tietenkin hyväksyä tai hylätä. Mutta ei niin hyvää ettei jotain huonoakin. Vippiraha pitää ilman muuta maksaa aina takaisin riippumatta lainasummasta. Tämä on hyvä pitää mielessä vaikka helppo raha houkuttaakin hankkimaan kaikkea ylimääräistä tavaraa. Liika on aina liikaa ja liian suuri lainasumma saattaa aiheuttaa tulevaisuudessa vaikeuksia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi